• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Soppana,no jeszcze troszke i bedziesz dni odliczac....

Renifer
,po porodzie leżałam tylko dobę :-) w piatek rano rodziłam a w sobote mialam z ranca wypis ;-)...co do torby do szpitala to tak jak Ola napisała wziełam to samo z tym ze mój M musiał mi podrzucic ciuszki dla małego bo w szpitalu nie mieli na chwile obecna takich duuuuzych ;-),a dla mnie na wyjscie przywiózł mi dopiero przed wypisem...a i jeszcze jedno co do 2-ki to jedzenie fatalne,dobrze ze Biedronka tam pod reką do ślubny zakupił mi bułki,jogurthy,szyneczkę i biszkopty...przezyłam jakos te połtora dzionka na moim wikcie :-);-):tak:...

A synek dziekuje za dobre słowa...mój kochany pulpecik wazył dzisiaj 5 kilo-pediatra zadowolona i połozna takze wiec kolejne powody do cieszenia :-)

Pozdrawiam

reklama
Kaasiulka,

jedzenie w szpitalu to chyba w żadnym nie jest dobre :rofl2: tzn. polskim szpitalu państwowym

Ja dzisiaj byłam u innego ginekologa bo przypomniało mi się, że mogę korzystać z mojego pracowniczego ubezpiecznia w zakresie usług medycznych. Narazie jestem zadowolona, dostałam skierowanie na badania i 5 sierpnia będziemy robić USG, także spotkam się z moim skarbem wkrótce. Jutro miałam iść do tego wrednego typka, ale już odmówiłam wizytę u niego. zaliczyłam wczoraj tez okulistę i wzrok mi się na szczęście nie pogorszył. Śmieję się,że teraz mam czas na wizyty u specjalistów ze sobą, jak i z małym :tak: bo tak to trzeba kombinować z godzinami, urywać się z pracy itp a tu pełen luz :tak:

od dwóch dni jestem fanką mleka, chyba organizm się domaga, bo ostatnio unikałam, bo mi dziwnie smakowało :eek: teraz widocznie nadrabiam :-)

agnes, ja przez ostatnie pół roku byłam beznabiałowa... a teraz potrafię zjesc pięć jogurtów dziennie i jeszcze mi mało :rofl2:

dzieki dziewczyny za info co do tej torby, a raczej torebki do szpitala
tylko ze od wrzesnia w dwójce chyba ma byc remont porodówki :baffled:

Ostatnia edycja:
Witam sie :-)

Zaglądam póki co mały kima bo tak to czasu normalnie brak a wieczorkiem jak nuniek juz spi to i ja razem z nim :-)...u nas wszystko oki,młody rosnie a sie czuje nadal rewelacyjnie :tak:;-):-)....spadam na sniadanko potem troche poprasowac bo normlanie fura ciuchów na mnie czeka :szok::szok::szok:...no i na spacerek bo ukrop za oknem....

pozdrawiam :-):-):-)

kaaasiulka - ja chyba dopóki nie urodze to Ci bede zazdroscic, ze masz to juz za sobą... mnie dobija jeszcze to ze urodze i przyjdzie ponura i bura jesień - znów w mega dołek wpadne... no i musze sie meczyc teraz w te upały; od słońca puchne i jest mi podwójnie ciezko...leze i kwicze, a miki sie nie lituje i wariuje...
ale sie wyżalilam :-p:rofl2:

Renifer a może jesień będzie słoneczna :) Nie martw się na zapas.

My siedzimy dzisiaj w domku bo mały od wczoraj gorączkuje. Nic poza tym się nie dzieje więc czekamy czy coś się wykluje.
Korzystając z nieobecności córek codziennie robię porządki w ich pokoju. Pozbyłam się już części maskotek (mam nadzieję, że mnie za to nie zabiją), część pochowałam i w końcu wygląda jak w pokoju a nie w sklepie z zabawkami :)

Madziara, pamiętam,tylko czasem ciężko mi wyjść z domu:-( troche mi kręgosłup dokucza, już na spacer sama z młodym nie chodze,bo nie nadążam za nim! Teraz wszędzie z tatusiem:-)

Soppana,
To nie fajnie, ze juz kregoslup nawala , ale dobrze ze teraz tatus moze sie wykazac :tak:

Ewelina,

Mogę sobie wyobrazić, ze ten rosół Ci smakował, mi po naturalnym kanapkę przywieźli i herbatke zrobili to tez wcinałam , a co dopiero ty po niejedzeniu ( ja wtedy prawie dobe nie jadłam bo tak wyszło)

Renifer,

No tak, to teraz sie dopiero robi wesoło, ale Madziara ma racje, jesien będzie piekna. A co ja mam mówić skoro maleństwo urodzi sie w lutym ? ;-)

Madziara,

ja dziś robiłam porządki w zabawkach, czesc dla nastepnej pociechy a czesc do moich rodzicow zawioze, zeby maly mial sie czym tam bawic jak teraz pojedziemy.

21 sierpnia jade na osową i mam zamiar poznać płeć dziecka. Trzymajcie kciuki, żeby się ujawniło :rofl2:

dobra, czas na kolację, bo dzidziuś zgłodniał ( ale mam wymówki hihi )

reklama
Agnes - wszystkiego najlepszego dla naszego dużego mężczyzny!!!!!!!!!!!
kurde, dwa lata, kiedy to zleciało :szok::szok::szok:;-):-D

apropo lutego - to w marcu juz na pewno bedzie pare ciepłych dni ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry