AgnesBest
Fanka BB :)
Soppana,
Hmm, Michalinka widać wstydliwa a moja
LENKA
nic a nic się nie wstydziła pokazać panu doktorowi, co ma najlepsze
waży 125 g, ślicznie fika i wygląda na zdrową i zadowoloną z życia małą kobietkę !!!!!!!!!!
Jestem mega przeszczęśliwa ! ;-) Wizje różowego pokoiku zaniepokoiły mojego męża, bo nie lubi tego koloru hihi ale może zrobimy trochę wrzosowy odcień .... Mój bratanek 8mczny będzie się cieszył bo dostanie w spadku dużo chłopięcych ciuszków.
Odnośnie porodu to ostatnio znów miałam myśl, że nie ma co się bać i dam radę wypluć po raz drugi i następnego dnia być już na nogach
zapewne to się jeszcze zmieni hihi
Renifer,
ja wczoraj walczyłam z prasowaniem. usiadłam na kanapie przy tv, obniżyłam deskę i dawaj !
uzbierały się trzy pralki więc to był czas najwyższy
ma się podobno lekko ochłodzić to może nabierzesz siły na dokończenie pakowania :-)
Pan doktor powiedział, że w drugiej ciąży już tak się nie przybiera, oby miał rację
narazie nie jest źle, ale to dopiero 16 tc
czekam na telefon od męża, bo nie gotowałam dziś obiadu i mam ochotę, żeby mi go ktoś zaserwował, jutro jedziemy na grilla, więc też na gotowe, aż chce się żyć, mimo iż prawie się ugotowałam w drodze z fordonu na osową i z powrotem ;-) dawkowałam sobie klimę, bo to dość paliwożerne ...
miłego popołudnia
Hmm, Michalinka widać wstydliwa a moja
LENKA
nic a nic się nie wstydziła pokazać panu doktorowi, co ma najlepsze
waży 125 g, ślicznie fika i wygląda na zdrową i zadowoloną z życia małą kobietkę !!!!!!!!!! Jestem mega przeszczęśliwa ! ;-) Wizje różowego pokoiku zaniepokoiły mojego męża, bo nie lubi tego koloru hihi ale może zrobimy trochę wrzosowy odcień .... Mój bratanek 8mczny będzie się cieszył bo dostanie w spadku dużo chłopięcych ciuszków.
Odnośnie porodu to ostatnio znów miałam myśl, że nie ma co się bać i dam radę wypluć po raz drugi i następnego dnia być już na nogach
zapewne to się jeszcze zmieni hihi Renifer,
ja wczoraj walczyłam z prasowaniem. usiadłam na kanapie przy tv, obniżyłam deskę i dawaj !
uzbierały się trzy pralki więc to był czas najwyższy
ma się podobno lekko ochłodzić to może nabierzesz siły na dokończenie pakowania :-)Pan doktor powiedział, że w drugiej ciąży już tak się nie przybiera, oby miał rację
narazie nie jest źle, ale to dopiero 16 tcczekam na telefon od męża, bo nie gotowałam dziś obiadu i mam ochotę, żeby mi go ktoś zaserwował, jutro jedziemy na grilla, więc też na gotowe, aż chce się żyć, mimo iż prawie się ugotowałam w drodze z fordonu na osową i z powrotem ;-) dawkowałam sobie klimę, bo to dość paliwożerne ...
miłego popołudnia

;-)