reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
heloł

jakos nie mam dziewczynki weny na pisanie... niby duzo nie przytyłam, ale jednak te upały robią swoje :dry: i ogólnie czuje sie jak wieloryb, szybko sie mecze i to mnie najbardziej wkurza...

młody chyba własnie przestaje spac w dzień, wiec mam podwójnie wesoło...
nic mi sie nie chce... nawet rodzic ;-):-)

Uuu dziewczyny mało sie udzielacie widze;)
ja przed tem pisalam na forum czy to ciąża ale niestety sie rozpadlo i to juz druga grupa...i to zawsze przez jedna posobe,pisalam tam ponad rok i przykre ze juz nie istnieje,ale z dziewczynami zalozylysmy inne ,wlasnie na baby boom;)

Uuu dziewczyny mało sie udzielacie widze;)
ja przed tem pisalam na forum czy to ciąża ale niestety sie rozpadlo i to juz druga grupa...i to zawsze przez jedna posobe,pisalam tam ponad rok i przykre ze juz nie istnieje,ale z dziewczynami zalozylysmy inne ,wlasnie na baby boom;)

generalnie to sie czesciej udzielamy, ale obecnie mamy wakacyjnego lenia... ;-):tak: jak przyjdzie ochłodzenie to i forum sie rozrusza ;) cierpliwosci ;)

Sali,

Renifer ma rację, w końcu mamy kryzys, akurat tu bardziej w pisaniu niż ekonomiczny ;-) ale to przejdzie. tak łatwo sie nie rozpadniemy.

To już dziś jadę na osową, śniło mi się, że zamiast niego był inny lekarz i mi nie powiedział nic :-p chyba się denerwuję. My już ustaliliśmy imiona dla obu płci, więc jesteśmy przygotowani na wszystko :happy:

mój synuś spał 3 noc pod rząd całą noc w swoim łóżku i mamy cichą nadzieję, że to już będzie norma :tak: niestety przez to troszkę krócej śpi :-( co oznacza krótszy sen dla mamusi

Agnes, powodzenia u gina;-) u mnie mała nie chciała się przez długi czas pokazać od tej strony:-D ginka się śmiała, że dziewczyny takie wstydliwe są:-)
U mnie przygotowania do godziny 0 idą pełną parą:confused: wczoraj sprzątanie w kuchni i łazience a dziś robimy małe zapasy kulinarne ( leczo w słoiki i mięso do zamrażarki ) ale jak pomysle o porodzie to mi się odechciewa:szok:

soppana, ja podchodze do tematu chyba za bardzo na luzie... narazie do torby do szpitala spakowałam pieluszki i chusteczki, i na tym koniec... poprałam troche rzeczy, ale nie chce mi sie prasowac :baffled:

Hehe, moja torba już przy drzwiach stoi, w sumie ostatnio gin mówił,że moge sie spodziewać szybciej :-/ M jak zobaczył torbe, to zdziwiony był, że taka mała, hehe nie wie, że wszystkie kosmetyki mam miniaturowe

reklama
Laseczki widze pakuja sie powoli do szpitala,echhh a dopiero co ja sie pakowałam do rodzenia....nie zazdroszcze ;-):szok:;-).....

Tez mam wakacyjnego lenia i to na maxa,powoli zaczynam myslec o chrzcianch ale narazie jeszcze mamy wakacje :-)

......a my sie pakujemy na działeczke,takze kochane zycze milego weekendu....dwupaczki niech odpoczywaja i nabieraja siły....

Soppana,no Ty juz nie długo :tak::-):tak:

Renifer,tez lada moment ;-):-);-)

Agnes trzymam kciukasy i czekam na wiesci :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry