reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja na spotkanie jestem chętna :tak:
Termin mi właściwie odpowiada każdy, ale może spotkamy się na Akademii Zdrowego Rozwoju :confused:
W Bydgoszczy odbędzie się 1 i 2 września:
http://bobovita.com.pl/wiadomosci.php?m1=3&sysId=29&check_cookie=1
W sierpniu też oczywiście możemy się spotkać, póki jest ciepło na jakimś placu zabaw, żeby dzieciaki mogły się razem pobawić :tak: Ale tym razem na takim, którego nam nie rozmontują :sorry2::-D

Renifer, ja mam fotki z naszego spotkania nad Brdą :tak:

Witaj Mummy :-)

reklama
Hej

mi też prawie każdy termin pasuje :-)

też bym chciała żeby mój syn postanowił mówić o tym,że chce siusiu czy kupkę. On tymczasem dziś przy mnie zrobił kupsko paskudne i za żadne skarby nie chciał iść na kibelek, a wiedziałam,że to zaraz zrobi .... :crazy: uparciuch mały...

dobra, zabieram się za drobne porządki w domu ... mój synuś poszedł na spacer z ciocią :-)

Witam dziewczyny ,nie czytalam co pisalyscie bo jest tego masa...ja tez jestem z Bydgoszczy ...Jestem mama 5 letniego tymoteusza ,a od 10 czerwca również Kaji..pozdrawiam

img2-10062009031_6814876514_KAJA_2.jpg

img2-11022004004_1181347476_TYMEK_3.jpg
awiam

Madziara, gratki dla Nikusia :tak:

Agnes, na każdego przyjdzie jego czas, nie martw się. U nas na lutym 2007 niektóre dzieciaczki dopiero od kilku dni/tygodni załapały o co biega. Wiem, że wygodnie jak dziecko szybko woła, ale nie zmusisz przecież synka, trzeba spokojnie czekać aż i na niego przyjdzie pora.

Witaj Sali, zapraszamy do naszych pogaduszek i do spotkań w realu, bo takie też są :tak: Napisz z jakiego osiedla jesteś :confused:

Ja dziś po południu mam labę od dziecka, Paulina pojechała z Oliwką do Family Parku :-)

hej, ja planowałam w tym roku na akademię pampers wysłać M :-) ale jak jest na początku września to może też się przykatulkam:-D
u mnie zachcianki śliwkowe:-D mogłabym jeść kilogramami, dziś przywieźliśmy z targu 2 kg, chyba zrobię drożdzówkę mniaam
miłego dnia:-)

Gdzies wcięło mój post :(
Myślę, że spokojnie możemy spotkać się na akademii - pytanie 1 czy 2 września? O której i jakieś miejsce, gdzie byśmy się spotkały a potem może wspólnie na akademie - co wy na to?

Czesc :-)

Ja takze jestem chetna na spotkanko o ile mi cos lub ktos nie popsuje palnow ;-)...

Witam nowe mamuski :-):-):-)

Jak tam Nasze dwupaczki sie czyja ???

Soppana,jak ja Ci zazdroszcze jedzenia sliweczek :szok:...na sama mysl slinka mi ucieka do d....:-( ja jak narazie nadal scisla dietka ale juz powoli zaczynam ja rozszerzac o inne normalne jedzonko :tak: bo ile mozna,juz mi pomyslow brakuje z kombinowaniem dla mnie obiadkow,niby codziennie cos innego a wydaje mi sie ze jem ciagle to samo,echhhh...

Pozdrawiam...

Soppana,

no to wpadłaś jak śliwka w kompot z tymi śliwkami :-)

Kaasiulka,

ta dieta to najgorsza rzecz, którą wspominam z połogu :-D

My dziś u ortopedy dostaliśmy skierowanie na dwa zabiegi, bo młody ma coś lekko z kością stępu czy jakoś tam, i na wirówkę i elektro-coś tam będziemy czekać do stycznia 2010 :tak::szok: rewelacja, dobrze, ze to nie jest jakoś super poważna sprawa, bo termin dość odległy. uwielbiam kolejki ! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry