• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Prawdę mówiąc ja też nie spodziewałam się, że jakiś lepszy, po prostu - taki żeby były mniejsze kolejki, bo prywatnie ółtora miecha czekać to mnie przeraża.. :/

Kasiad - Twoja córka - Anioł!

reklama
Hello !

Wreszcie w domu ! :-) wróciliśmy z działki i pojechałam jeszcze do rodziców, ale już mam dość tego ciągłego pakowania. Dodatkowo, mały załapał jakiegoś paskudnego wirusa i ma przez to okropny kaszel ... oby obyło się bez antybiotyku ... na tę chwilę mamy taki lek pulneo :blink:

co do terminu wizyty na wrzesien to niezła kolejka, to chyba tak się narobiło przez ten jego urlop :tak: no ja idę w następny piątek z nadzieją, że się dowiem kto tam siedzi

Renifer,

jak leżakowanie ? 9 miesiąc , wow, a u mnie jeszcze tyle czasu do rozwiązania :-D

Soppana,

To fajnie, że córeczka, Michasia i Ignaś :-) Wierszokletę masz w domu ? Dziecięca twórczość nie zna granic. Mój syn dziś ustawiał samochodziki i rzucił hasłem: jest idealnie. Chyba musiał usłyszeć jak tatuś tak mówi.

Kaasiulka,

od piątku ma być ładnie, więc możecie znów spokojnie jechać na działkę.

Kasiad,

Oliwka wyrosła, no i te długie włosy, śliczna dziewczynka.

Idę powiesić pranie i położę się spać, bo zmęczona jestem straszliwie. Igi pół nocy kaszlał i się wiercił, więc za bardzo się nie wyspałam.

Miłego wieczoru.

Arabella,

dopiero 4 okienko ! :-( tak wolno czas leci hehe
23 tydzień to już bliżej niż dalej :-) no ja już nie mogę się doczekać kiedy zacznę czuć pierwsze miziania, no i niedługo będziemy mogli gadać do maleństwa bo będzie już nas słyszało :tak:Iguś będzie mógł wreszcie gadać do woli ... tak jak mu to się udziela przed snem ... :sorry2:

byłam dziś w pracy zawieźć zwolnienie i tak jakoś bez sentymentu hihi dobra, towarzystwo poszło na spacer to ja zabieram się za obiad ;-)

Witam :-)

Laseczki a po porodzie jak szybko mija :szok:...ja dopiero co rodziłam,jakby to było wczoraj a młody juz miesiac ma :szok::no::szok:...czas zaiwania :szok: tylko się po dzieciach patrzy jak rosna a my :-(;-):sorry2:...

Soppana,Michalinka suuuper,bedzie parka...rewelacja wiem cos o tym :-);-):tak:...

Spadamy na spacerek...miłego popołudnia :-)

A oto mój syncio ;)))

Załączniki

• Obraz 141.jpg
    Obraz 141.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 45
Kaasiulka,

synek coś wygląda na oburzonego :) zabroniłaś mu mini mini oglądać ? :-)

Mój śpi już, bo miał małą kolizję z parapetem i rozciął sobie skórę przy oku :wściekła/y::-(:sorry2: pewnie będzie blizna, to nasz pierwszy poważny wypadek i nie chcę mieć więcej takich, ale Iguś lubi chodzić oglądając się w przeciwną stronę do kierunku, w którym idzie ... :confused2:i dziś też nie słuchał i kręcił się i kuku sobie zrobił ...

dobra, dzidzi w brzuszku woła o jedzenie ;-) ( podoba mi się ta wymówka ) :tak:czas na kolację.

papa

Kasiulka, widzę, że synuś podobny do mamy :tak: Słodki bobasek :-) Rety jak ten czas leci, kiedy moja Oliwka była taka :sorry2:

Agnes, niestety im dzieci starsze tym częściej są narażone na takie wypadki, bo więcej i szybciej się ruszają i stają się coraz odważniejsze i mniej uważne :dry:

Oli też dziś miała wypadek. Nie posłuchała, że nie ma wchodzić na zjeżdżalnię od strony drabinek (ja jej pozwalam po ściance na skałkach, bo tam sobie świetnie radzi, a te drabinki są metalowe, pionowe i niezbyt bezpieczne dla małych dzieci) i spadła prosto na plecy. Ale był płacz :szok: Śladu nie ma, ale plecy na wysokości krzyża długo ją bolały, mam nadzieję, że w kręgosłupie jej się nic nie poprzestawiało...

Biedna Oliwka,mam nadzieje ze juz lepiej i ze z kregoslupem tez oki ... Moja Wika tez tam spadla ostatnio centralnie na plecy i malo tego uderzyla jeszcze broda w drabinke,krew sie lała,mam nadzieje ze juz tam wiecej nie wejdzie...

Agnes,nie chce Cie straszyc ale to pewnie dopiero poczatek,echhh....trzeba wszystko przezyc :szok: pamietam jak moja 1 listopada przed wyjsciem na groby nagle gleba,zawisla na rogu łozka,i caly luk brwiowy,blizna do dzis :-(:no::-(....a teraz jak i znowu to przede mna jak Mati zacznie chodzic....:szok:....

Zmykam troszke na podworko bo cos dzis nie moge sie wyrobic...jakos mam dlugi ogonnnnnnn ;-)

Pozdrawiam :-)

reklama
witam,
współczuję dzieciaczkom wypadków - ale jak to mówią "do wesela się zagoi", poza tym nie sposób uchronić dzieciaków przed urazami... Weronika ostatnio spadła mi ze schodów wychodząc ze sklepu - sturlała się po prostu, a przecież umie już po schodach schodzić... nie zdążyłam jej złapać, bo wózek w rękach...

ja mam dni pod znakiem szczepień - wczoraj Jula dzisiaj Nika - mniejsza zniosła to lepiej, popłakała chwileczkę i już, a starsza wielki płacz i rozpacz... no trudno, czasem trzeba...

kaaasiulka, zdjęcie Mateusza świetne - taki już bobasek z niego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry