• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
myha ale termin masz fajny ,bo z tyego co widze to urodzisz chyba na koniec wrzesnia tak??to wsumie jeszcze ciepełko bedzie.
Ja tez chciałam zawsze na lato lub pod koniec lata rodzic,ale moje maluchy urodziły sie zimą,olek w styczniu a młoda w lutym :)))
takze moze trzecie na lato sobie zaplanuje hihihi:))
a synus czy córcia bedzie????

myha ale termin masz fajny ,bo z tyego co widze to urodzisz chyba na koniec wrzesnia tak??to wsumie jeszcze ciepełko bedzie.
Ja tez chciałam zawsze na lato lub pod koniec lata rodzic,ale moje maluchy urodziły sie zimą,olek w styczniu a młoda w lutym :)))
takze moze trzecie na lato sobie zaplanuje hihihi:))
a synus czy córcia bedzie????

tak termin mam na 30 września więc już pewnie po upałach:-) ale jeszcze w przyjemnej ciepłej wczesnej jesieni urodzi się nam córeczka - Majka:-) już się momentami nie mogę doczekać ale z drugiej strony jak mnie coś nakłuje to w myślach powtarzam "oby jeszcze nie to":-)
Porody zimowe mają też dobrą stronę z każdym kolejnym miesiącem można wychodzić na przyjemne, ciepłe, długie spacerki u mnie będzie szło ku zimie:-)

tak termin mam na 30 września więc już pewnie po upałach:-) ale jeszcze w przyjemnej ciepłej wczesnej jesieni urodzi się nam córeczka - Majka:-) już się momentami nie mogę doczekać ale z drugiej strony jak mnie coś nakłuje to w myślach powtarzam "oby jeszcze nie to":-)
Porody zimowe mają też dobrą stronę z każdym kolejnym miesiącem można wychodzić na przyjemne, ciepłe, długie spacerki u mnie będzie szło ku zimie:-)

ale ładne imie :-)
Juz niedługo ją przytulisz:))porodu niemasz co sie bac,ból wiadomo bedzie,ale potem jaka nagroda :-)moment w którym zobaczysz małą bedzie najpiękniejszym momentem w twoim życiu :-)
Ja do tej pory pamietam jak przytuliłam olka i jagode :-)

Jesli chodzi o porody w zimie,u mnie był ten minus ze mieszkam w domku jednorodzinnym,i mamy zimą problemy z nagrzaniem domu,bo dom nieocieplony i tp :-(takze pierwsze miesiace były ciezkie ,ale dalismy rade :-)Teraz moze zbroimy na lato :-D:biggrin2::biggrin2:

Na jakim osiedlu mieszkasz?jesli moge skromnie zapytac ;-):-)

Oj wesoło, wesoło - zwłaszcza, że dziewczyny ostatnio bardzo kłótliwe się zrobiły i wychodzą z założenia, że dzień bez kłótni to dzień stracony :) Z drugiej strony dzieci sa już coraz bardziej samodzielne i coraz więcej rzeczy robią same a starsze mogą przypilnować młodsze rodzeństwo.

Oj wesoło, wesoło - zwłaszcza, że dziewczyny ostatnio bardzo kłótliwe się zrobiły i wychodzą z założenia, że dzień bez kłótni to dzień stracony :) Z drugiej strony dzieci sa już coraz bardziej samodzielne i coraz więcej rzeczy robią same a starsze mogą przypilnować młodsze rodzeństwo.

moje maluchy tez kłótliwe,a co to bedzie za pare lat :szok::szok::szok:

To fajnie masz ,zawsze mozesz miec chwilke dla siebie gdy starsze przypilnuja młodsze dzieciaczki :-)
Tez bym chciała miec jeszcze jednego malucha,ale puki co finanse mi na to niepozwalają :-(

myha dzis miałam wizyte i połozna mi potwierdziła ze mają duzo porodów a mało ciuszków, nie nadążają prac... tak samo kazała wziąść dwie pieluszki tetrowe...

u mnie juz 3 cm rozwarcia, a malutka wazy 3,1 kg:tak:

myha dzis miałam wizyte i połozna mi potwierdziła ze mają duzo porodów a mało ciuszków, nie nadążają prac... tak samo kazała wziąść dwie pieluszki tetrowe...

u mnie juz 3 cm rozwarcia, a malutka wazy 3,1 kg:tak:

to juz lada dzien na poodówce sie znajdziesz :tak:a w jakim szpitalu planujesz rodzic???
ja rodziłam w dwójce półtoraroku temu i niepozwalali miec swoich ubranek :no:

reklama
Renifer,

no to ty już rodzisz normalnie :-) trzymam kciuki !

Madziara,

Sto lat dla Nikusia ! :-D

ja dziś wróciłam do Bydzi. jak dobrze w domku. Moj mąż powitał mnie zapytaniem, że może inne imię dla córeczki weźniemy, to pierwsze o którym myśleliśmy, czyli Julka :-D z pierwszym dzieckiem nie było takich zmian zdania hihi a tu proszę :cool2:

miłego wieczoru

idę na kolację i będę jeść dziś chleb własnego wypieku :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry