• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No i z mojego wyjazdu nad morze lipa :wściekła/y: mojego slubnego sciagneli pilnie do pracki :-( ale za dobrą kase wiec sie w sumie nie zastanawial,echhhh,wsciekly byl jak cholera ale coz bez niego zaklad padnie :tak:;-):no: proponowal mi zebym sama pojechala bo przeciez wszystko oplacone i w ogole nastawiona bylam psychicznie ze jedziemy ale gdzie ja sama z dwojka dzieci nad morzem,zeby Mati byl wiekszy to owszem ale tak....a jak na zlosc nawet nie maialabym kogo zabrac ze soba bo we wtorek zaczyna sie rok szkolny a powrot jest w piatek :-(....ale Wiktorcia skorzysta z naszego wypadu,cioteczka zalatwila sobie szybciutko wolny przyszly tydzien i pojechaly,ufffffff....dzwonily ze juz po kapieli w morzu,po spacerku,kolacja zjedzona,umyta lezy w wyrku ;-):-):tak:....kochana moja juz za nia tesknie :szok:...a moj synek dzisiaj nie chcial spac w ciagu dnia chyba czul ze siorka go opuszcza i jedzie sama :tak:;-).....

Witaj Karolina,kolejna ciezarna do komplety,suuuuuper :-):-):-)...spotkalysmy sie juz chyba na innym wątku :tak:...

Renifer,juz w sumie mozesz powoli sie szykowac do porodu,jestes jedna noga na porodowce.........tesciowka mowi ze rodza sie dzieci tasmowo :szok::szok::szok:....po 25 pacjentek dziennie,nie ma gdzie polozyc :baffled::confused::szok:.......

Karcia,mozna miec swoje ubranka,pozmienialo sie duzo ale na lepsze,a szczegolnie jesli chodzi o takie duze bobaski powyzej 4 kilo bo nie maja takich wiekszych ciuszkow no i faktycznie nie wyrabiaja sie z praniem :szok: :tak:;-):tak:....

Milej nocki :-)

Witam weekendowo:-)
Karcia84 -
mieszkam na Przylesiu jakby co ;-) a Ty gdzie mieszkasz?
Reniferku - dzięki za nowe informacje o "2", trzymam kciuki za szybki poród

Mnie na poród też się marzy sobota, obojętnie która ale sobota:-)

reklama
myha ja mieszkam na osiedlu zimne wody-czersko polskie :-) to koło urzędu pracy ,takie małe zadupie :-):-D

Własnie zabrałam sie za robienie kompotów,jestem ciekawa co mi wyjdzie bo ja noga jestem,nigdy kompotów nierobiłam,:-D,a dostałam pare kilo sliwek i szkoda mi to wyrzucac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry