• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam:)Ja mieszkalam 25 lat w Fordonie:)
Co do ciuszkow w "dwójce"...ja rodzilam 3 miesiace temu i polozne mówily że mogę miec swoje ciuszki ale nie muszę bo mają....no ale kiedys calkiem zabraniali miec swoje ciuszki ,nie wiem dlaczego,moze dlatego że mozna sie pomylic i potem jak zaginą to sa do nich pretensje??/nie wiem:confused:

witam z rańca :)))
Udało mi sie pare słoiczków kompotów zrobić :-)jestem z siebie dumna :-)i jeszcze naszło mnie wczoraj na musy jabłkowe :-)zrobiłam pare słoiczków z dodatkiem cynamonu :-)
a dzis kompociki z jabłek robię i mus zwykły :-)

Karolinus,to faktycznie Ci bardzo mało czasu zostało :tak:

Karcia no widzisz udało sie :-)...ja dzisiaj bawie sie w powidełka sliwkowe,własnie sie robią w piekarniku,poszłam po łatwiznie bo na gazie trza mieszac bo sie szybko przypalają a tak w piekarniku luzik tylko zagladam czasami ;-),w zeszlym roku tez robilam-wyszly pyszne:tak::-)...

A ja tam reszta naszych dwupaczków???

Spadam jeszcze na spacerek z mlodym,Wikusia wraca za trzy dni,rety jak mi teskno i smutno :-( w domu tak pusto :szok:....

Pozdrawiam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry