Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z resztą w zeszłym roku dostał już jeden zestaw duplo, taką śmieciarkę, miał ją do tej pory schowaną, bo by zjadł te klocki
i teraz przynajmniej bardziej doceni. Niby tak ale jeszcze do tej sumki 2 zera potrzebaIza,
to fajnie, że tak udało się zaoszczędzić, teraz jesteś 50 zeta wprzód na obiektw
co do prezentów Mikołajoych to u nas w rodzinie od zawsze daje sie do butów tylko słodycze i ewentualnie mały upomineczek :-) a na Lego córcia "chorowala" rok temu a teraz one leżą i kurz je pokrywa. Za dużo tych zabawek teraz dzieciaczki mają, oj za duzo, he...
i w dodatku moja córka dziś tak się wypinała, że też bolało, ale jak ją pogłaskałam to wracała do normy 
Martyna ma 38,2 ięc siedzimy w domku... dziś noc na czuwaniu spędze, bo jeszcze nic na zbicie jej nie podałam... jak Wy robicie? Od razu podajecie na zbicie czy dacie szanse organizmowi troche powalczyć?