Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nic wielkiego nie robiłam poza zakupami bieżącymi i już ... ech... 
chłopaki się ucieszą pewnie, bo my dziewczyny to na pewno 
humorki dopisuja,Wika nadrabia zlaleglosci chorobowe,jakby mogla to by chyba podskoczyła do sufitu
szaaaaalona
...my sie nadal trzymamy zdrowo....

suuuuuper
:-)
...

mam nadzieję, że się ucieszy. mam piątkę dzieci w najbliższej rodzinie i dwoje z nich w grudniu ma urodziny, jedno roczek a drugie dziesiąte urodziny ... no cóż nie będę wydawać fortuny bo jeszcze jakieś prezenty dla rodziców i rodzenstwa. Akurat jest tak, ze moj maz ma jednego brata a ja mam troje rodzenstwa i tak jest trochę niesprawiedliwie, bo ja zawsze dla moich kupuję drobnostki, bo u nich gorzej z forsa i nie chca czuc sie zobowiazani, a dla szwagra i jego zony zawsze jest cos "lepszego". co roku mam ten sam dylemat :-(mężulkowi już nic nie kupię niestety, no i powiem jemu, żeby mi też nic nie kupował, w zamian za to sprawimy sobie szafę zabudowaną na raty
ta reorganizacja domu przed narodzinami naszej Pati to prawdziwe szaleństwo i studnia bez dna