kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Reni,takze sie z Toba zgadzam,ja jestem chora doslownie dwa razy do roku,to i tak jest duzo jak na mnie a lecze sie tylko trzy dni sokiem z cytryny i tak jak piszesz zapodam apap,cieplutka kapiel i do wyrka...tez sobie powtarzam ze jak nie ja to kto sie dziecmi zajmie?? A slonko faktycznie super dzisiaj swiecilo,wyciagnelam mloda na maly spacerek....jutro jade do babci na urodzinowe-imieninki,juz widze ten tlum i te zarazki,echhh malysmy juz nie [pisac o chorobach
...mam nadzieje ze tylko mloda znowu czegos nie zlapie,tez jej podaje probiotyk i zaczelam dawac tran
i bioaron C oczywiscie,w sumie juz od lat ;-).....
...odezwe sie jutro po imprezce czy cali i zdrowi jestesmy...zycze milego wieczorku i spokojnej niedzielki :-):-):-) no i ZDRÓWKA !!!!!!!
Ale dzisiaj pierdyklo,slyszalyscie,u mnie az sie szyby zatrzesly a pies normalnie zaczal wyc i pod lawe sie schowal,jak w sylwestra,hehe...koles wysadzil domek jednorodzinny,szok...
...mam nadzieje ze tylko mloda znowu czegos nie zlapie,tez jej podaje probiotyk i zaczelam dawac tran
i bioaron C oczywiscie,w sumie juz od lat ;-)........odezwe sie jutro po imprezce czy cali i zdrowi jestesmy...zycze milego wieczorku i spokojnej niedzielki :-):-):-) no i ZDRÓWKA !!!!!!!
Ale dzisiaj pierdyklo,slyszalyscie,u mnie az sie szyby zatrzesly a pies normalnie zaczal wyc i pod lawe sie schowal,jak w sylwestra,hehe...koles wysadzil domek jednorodzinny,szok...