Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale za to byłam u dawno niewidzianej koleżanki i wróciłam do domu o 22:30 ;-) co za matka ze mnie hehe chociaż od 19 to i tak nie było długie spotkanie 
.
Kiedy miał rok poszliśmy do chirurga i dostalismy 2 maści sterydowe do stosowania na przemian po kapieli. I dopiero po nałożeniu tej masci odciągalismy. Bez tego znaczy na sucho nie powinno się tego robić bo powstają mikropeknięcia a co za tym idzie mikrblizny i potem nawet maści nie pomogają. Takie smarowanka trwałt 1,5 roku i zrobiła się dziurka jak duży groch. I dalej nic więc było odklejanie
. Dramat ale nie sam zabieg tylko późniejsza pielęgnacja dziecka tak małego.
jak mieliśmy schizy we wrześniu, bo młody nie chciał chodzić, to tylko wizja spotkania cioci Beatki pomagała
to ona nauczyła Ignasia sikać na nocnik a potem nawet po dorosłemu na sedes
naprawdę super kobietka, zawsze uśmiechnięta, zadowolona, sama z siebie mówi jak było, jak zauważy jakiś problem to zawsze porozmawia. Teraz wałkuje Ignasia na zrobienie kupy w żłobku, ale nie zrobi - zawsze wstrzymuje aż do domu a potem boli go 

a ja mu na to, że się bardzo cieszę i że nie wolno nikogo wrzucać do kibla 
, mój już potrafi kłamać, np. jak ma sprzątać mówi ała ała i pokazuje na różne części ciała, albo wzdycha i sapie strasznie, a ja już się boję, że naprawdę coś mu jest

xlandery to w smyku na miłej były, ale oni maja filę z wózkami teraz na modrakowej czy jakos tak, bo sie nie pomiescili w jednym sklepie ;-) mi sie wydawaly ciezkie, ale jak nie trzeba gdzies tam specjalnie nosic to nie stanowi problemu.