Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iza,
żeby nei było, ja piję okazjonalnie,

bo ja zdaje się mam pieluchowego buntownika 
zaczyna się ... zmieniłam temat na rybki, bo dostanie kilka rybek w małym akwarium na gwiazdkę od ciotki
to jakaś chyba najmniej kłopotliwa hodowla, że się tak wyrażę, zostaną na weekend same, nie trzeba ich wyprowadzać

Iza takie kucyki widziałam w Smyku (Focus Park) za 99,00 zł.

podobno zbliżają się mrozy wielkimi krokami ... no jestem ciekawa 

blisko, bliżej, coraz bliżej ... 

szybko jej to na szczescie przeszlo i zapomniala o temacie aaaaaa....mamy juz chojanke od wczoraj ladniusi ubrana swieci fajosko,Matt nie moze sie na nia napatrzec...w tym roku po raz pierwszy mamy sztuczną,maz pojechal wczoraj do Obi i kupil no i jak wrocil to Wika nie dala se przetlumaczyc i bylo trzeba ubrac i dobrze,jakos tak poczulam juz swieta mimo braku sniegu na dworze..aaa no wlasnie chcialam wspomniec ze Wiktoria ma teraz zabawe bo wklada lalki miedzy gałązki i ona tam sobie spia i ma dziecko zajecie a dzisiaj jak mnie juz wkurzyla to mowie do niej ze rozbieramy choinke i nie bedzie prezentow i poszlam robic do kuchni obiad i słysze jakies taki dzwieki lete do pokoju i co widze
Wika wziela sie za rozbieranie choinki,palpitacji serca wnet dostalam,naszczescie poszly tylko lancuchy,uffff w pore zajrzałam 

...te dzieci ;-)