kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
...taaa,ja tez mialam te mini kosmetyki z rossmanna,fajna rzecz,malo miejsca zajmuja a to najwazniejsze bo mi sie trudno bylo spakowac w taka duza torbe turystyczna
...
...
......
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...

. Póki co to jedyne zwierzeta jakie wchodzą w grę ze wzgledu na to,iż lubimy podróżowac, a rybki są mało wymagajace
jest też wątek "szpital miejski" - tam sobie możesz poczytać opinieNiestety Soppana to prawda.Dziewczyny, powiedzcie czy faktycznie jest taki problem z zapisaniem dziecka do przedszkola? Widziałam w TV że kolejka do jednego ustawiała sie już wczoraj! My jesteśmy troche w kropce,bo planujemy zmiane mieszkania i nie chce potem pół miasta wozić. Licze na to, że uda nam sie dostać do państwowego :-/

Szkoda by było gdzieś daleko wozić Oliwkę, jeśli mam do pracy 15 minut drogi na piechotę, a tak będę musiała ją gdzieś wozić, a potem wracać spowrotem na Bartodzieje.
nie ma to jak polityka prorodzinna w PL :-( ale dzwoń, bo czasami zdarzają się cuda i może się udać, trzymam kciuki. Chcecie się wyprowadzić poza śródmieście ?

Koszmart jakiś. Ty to jeszcze Ola siedzisz w domu z młodszą córeczką, ale co mają zrobić rodzice pracującyto prawda niestety
co do zapisów przez internet to my wskazaliśmy 3 przedszkola i Weronika nie dostała się do żadnego :-(
Nie ma jak polityka prorodzinna państwa 
Życzę Ci tego, ale bardzo bym się nie nastawiałaa z tym przedszkolem to porażka, licze jeszcze,że po ogłoszeniu listy przyjętych coś się zwolni!
No, ale może będziesz mieć szczęście