Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co prawda ja szalałam tylko przy mikołaju ;-) przy wiktorce olałam zarówno aranżację wnętrz jak i wyposazenie ... nawet złamanej butelki nie kupiłam 
nieciekawie brzmiała wiec mam nadzieje ze sie obedzie... 
Iza modelka ma wymagania - ceni się![]()
co nie przeszkodziło mi dokończyć rajdu wyprawkowego
lookałam dalej na kołyski, w abc maja kosmiczne ceny na te drewniane, ale za to mają trzeci model tej coneco simplicity, ktory jest bardziej dziewczęcy, tzn mam na myśli tkaninę obiciową. przy okazji dokupiłam malutki różowy kocyk, rożek i czapeczkę ciepłą rozmiar 36. Mam nadzieję, że nie urodzi mi się dziecko z większym globusem 

, a tak serio moja corcia urodziła się z 37cm globusem
, musialam jechac na badanka - morfologia i ukochana przez wszystkich glukoza
, ale wcisnęłam cytrynke i nie było tak źle
.
, jakas taka nie zdycydowana jestem, narazie tylko siedze na allegro i ogladam,ale myślę,że jeszcze trochę i się za to wezmę. Co prawda troszke ciuszków unisex mam po Nice, no ale reszte trzeba dokupic
.
...nic mi sie nie chce...na spacerze bylismy i teraz zjedlismy obiadek i normalnie siedze jak.... kołek ?!?!...
:-)...
jedynie długością sie różniły o 2 cm...;-)

mała się cieszy, synus też. dobra, idę troszkę do tego mojego małego rogacza. od wczoraj jest troszkę nieznośny