arabella
Mamy październikowe 2007
Hej,
już tak szaro się robi, a my dziś sami do wieczora, bo mąż ma w pracy imprezę i ma szoferować, więc to oznacza czekanie, aż impreza się skończy![]()
A ja sama do poniedziałku i co mam powiedzieć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej,
już tak szaro się robi, a my dziś sami do wieczora, bo mąż ma w pracy imprezę i ma szoferować, więc to oznacza czekanie, aż impreza się skończy![]()
, są naprawdę dobre
, gratuluję talentu;-) i córci modelki;-)

;-)
,
, ale mój Piotrek ich nie lubi
, dla niego najlepiej jak jest gęsta zupka na obiad

mam nadzieje, ze beda mieli na stanie te farby, bo na stronie nobilesa jest, ze to nowosc takie odcienie.
jeszcze tylko chciałabym fajną lampę i lampkę. jedna mi sie podobala, ale nie warta swojej ceny.
także prawie wszystko kupione, oprócz kołyski i pościeli do niej bo nadal nie wiem co wybrac 

i w chwili obecnej jest w czołówce do zakupu ;-) widziałam taki w akpolu, ale akurat juz sprzedali i teraz patrzę na allegro.
jakby to sie udało to będzie już powoli widać efekty urządzania pokoików. Marzy mi się jakaś solidna komoda sosnowa dla młodej, bo ta z kompletu mebli po Igim jest dość mała i niska. a wiadomo, że kobiety potrzebują dużo miejsca na ciuchy