AgnesBest
Fanka BB :)
hej hej
niestety, wczorajsze przytulanie nic nie wskórało
a dziś jestem taka zamotana, niedospana, stopy spuchnięte i generalnie nogi mnie bolą
wczoraj po południu wsiedliśmy z młodym w taksówkę i pojechaliśmy na pączki to babci, bo jej siostra przywiozła domowe
potem do nas tatuś dołączył, po swoim spotkaniu z innymi fanami modelarstwa.
mamy jeszcze kilka pączków, więc zaraz uraczę się nimi do zielonej herbatki :-)
JJ,
trzymam kciuki za dalsze wypieki
teraz to generalnei problemów z dojazdami nie ma, gorzej z parkowaniem gdziekolwiek, bo trudno to zrobić między stertami śniegu. ale zapowiadają nawrót mrozów od dzisiejszej nocy i opady też mają byc za kilka dni
niestety, wczorajsze przytulanie nic nie wskórało
a dziś jestem taka zamotana, niedospana, stopy spuchnięte i generalnie nogi mnie bolą

wczoraj po południu wsiedliśmy z młodym w taksówkę i pojechaliśmy na pączki to babci, bo jej siostra przywiozła domowe
potem do nas tatuś dołączył, po swoim spotkaniu z innymi fanami modelarstwa. mamy jeszcze kilka pączków, więc zaraz uraczę się nimi do zielonej herbatki :-)
JJ,
trzymam kciuki za dalsze wypieki

teraz to generalnei problemów z dojazdami nie ma, gorzej z parkowaniem gdziekolwiek, bo trudno to zrobić między stertami śniegu. ale zapowiadają nawrót mrozów od dzisiejszej nocy i opady też mają byc za kilka dni

muszę się wziaść za siebie, fryzjerkę juz sobie znalazłam
poza tym, że fatalnie spałam, myślałam o porodzie, budziłam się często i taka połamana wstałam. nie mogłam sobie znaleźć pozycji do snu, bo w każdej coś było nie tak, aż w końcu nieprzytomnie zasnęłam....aż do następnej pobudki
do tego surówka z marchewki i jabłuszka a dla Igusia osobno marchewka w plasterkach ugotowana, bo on pluje mi wiórami
a takie natchnienie przyszło po drzemce
. Ja też się maszynki nie tykam, bo strach się bać co by mogło wyjść
.