Madziara
Sierpniowa mama'07
Ika ślicznych masz chłopaków 
Dzisiaj byłam u mojej ulubionej lekarki. Małemu trochę rzęzi w oskrzelach. On i Monika maja tą samą chorobę a Agatka troszkę inną. Ale wszyscy dostają Eurespal. Mały mi po pierwszej dawce zwymiotował
Wieczorem będę go inhalować Pulmicortem (musiałam wykupić na pełnopłatna receptę bo okazało się, że zniżka przysługuje tylko astmatykom) no i może uda się bez antybiotyku. A jak się pogorszy to niestety będziemy musieli włączyć antybiotyk. Ja niestety też jestem zasmarkana i marzy mi się ciepłe łóżeczko - tylko niestety moje dzieci zanadto energia roznosi - pomimo, że sa chore.
Kaiad trzymam kciuki za odstawianie
Dzisiaj byłam u mojej ulubionej lekarki. Małemu trochę rzęzi w oskrzelach. On i Monika maja tą samą chorobę a Agatka troszkę inną. Ale wszyscy dostają Eurespal. Mały mi po pierwszej dawce zwymiotował
Kaiad trzymam kciuki za odstawianie
poszło gładko i tak może miało być. choruje tak przeciętnie, ani dużo ani mało, z resztą nie wiem, w każdym razie w porównaniu z moimi bratanicami to nie jest źle. no ale nie chodzi do żłobka to też inaczej.
pierwszy pobyt naszego syna na wybrzeżu :-)
no i tran obowiązkowo, duża łyżeczka co rano ( już sam idzie do lodówki i woła "sipup")
jak się ścianę pomaluje to zaraz łapkami dotknie, jeszcze żeby pogoda była to byśmy poszli na spacer a M by malował a tak to siedzieliśmy zamknięci w 1 pokoju:-(
to takie stare meble które dostaliśmy w spadku ( mają chyba z 40 lat!)więc nie są przykręcone