• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jak tam dziewczyny po weekendzie???

Ja dzisija kiepski dzien bo 10 rocznica smierci mamy i jak zawsze po cmentarzu czuje sie do dupy;(((...
Pogoda w sumie dopisala ale zeby nie ten wiatr...poszlam na ponad 2h spacer i jak przyszlismy to normlanie padlam na wyro i 15min sie przespalam.
Zara do lozka,niech ten dzien sie juz skonczy...
Pozdrawiam!

Rano tak zimno,potem milutko a teraz pochmurno a ja wyjsc musze do laryngologa z Matim,czekalam na kontrole 6tyg:no:...nie chce mi sie

Jutro Wiki godzine wczesniej bo przelozyli im komputery,powinna miec dzisiaj ale za to ma luke miedzy lekcjami i siedzi w swietlicy z czego sie bardzo cieszy:-)

...a jutro za to ze takie zmiany jade z bratem babcie zawiesc do Inowroclawia bo do sanatorium jedzie,a co tam,zrobie se wycieczke:-)...

Kawe spije i smigamy.

Milego popoludnia

Sali kiedyś załatwiałam sprawe spadkową u p. Siwiaka Kancelria prawnicza Jerzy Siwiak, Bydgoszcz

Ja dla odmiany potrzebuje porady radcy prawnego w sprawie zerwania umowy. Lokal gdzie mam zarezerwowane miejsce na przyjęcie cos kombinuje i dzis mi tak napisali:"Myślę że jeśli Pani chce spokojnie spać to bezpieczniej będzie rozwiązać umowę.Proszę odpisać kiedy by Pani mogła przyjechać odebrać wpłaconą kaucję"
Ja tego nie chcę ale jak oni chcą rozwiązać umowe to słyszałam, że powinni mi to wynagrodzić kilkukrotnością zaliczki. Może coś wiecie na ten temat?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry