reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Był sobie smutek...

Toja - trzymaj się... Najważniejsze, że Twoja mama jest teraz pod opieką lekarzy... Oni na pewno zrobią wszystko, żeby wróciła do zdrowia... A dobry Pan Bóg na pewno wysłucha Twoich modlitw i mama doczeka jeszcze niejednego wnuczątka... :tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowo!
Jest już dobrze mama jest w domu,w lutym jedzie do sanatorium.
Miała usunięty fragment niedrożnej żyły,czuje się dobrze.Mówi że nigdy nie czuła się lepiej!:tak::-)

Niedawno pisałam Wam, że mojej kuzynce odchodzą wody w 21 t.c. i niestety nie udało się uratować dzidziusia, ponieważ wody odeszły całkowicie:-( Strasznie mi przykro zwłaszcza, że to jej druga stracona ciąża.

Moniczka- ojej....przecież to już duże dzieciątko było.....:-:)-:)-( Tak strasznie mi przykro....

nie wiem co napisać.........mojej kolezance odeszły wody w ostatnim dniu 19 tyg, też dzidziusia nie uratowano, pochowali 3 dni po dniu dziecka straconego......
to zycie czasem jest takie bolesne.......

O kurcze Moniczka... w takiej juz duzej ciazy.. Bosh.. strasznie mi przykro! :-(

Najgorsze jest to, że dzidziuś już nie żyje, a jeszcze nie doszło do porodu. Już tyle godzin Chodzi biedna z kroplówką i wywołują poród- przed chwilą spotkałam jej narzeczonego :-(

reklama
Do góry