E
Ewcia81
Gość
Dzien doberek
Ja dzisiaj jade do siostry..pogoda pod psem...
MIlego dniaa
Ja dzisiaj jade do siostry..pogoda pod psem...
MIlego dniaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,pewnie latwo wam nie jest..my nie mieslismy tak dlugiej rozlaki,a i tak bylo ciezko zyc razem..najwazniejsze,ze chcecie byc ze soba..bo po tak dlugiej przerwie,czesto ludzie sie rozchodza..a wy jednak jestescie razem i dobrze..;-)nie bylo rozowo, kryzys trwał kilkanascie miesiecy ale pomału wychodzimy na prostą ;-)milego dnia Ewcia ;-)
Beata 8 lat ,to kawal czasu..,pewnie latwo wam nie jest..my nie mieslismy tak dlugiej rozlaki,a i tak bylo ciezko zyc razem..najwazniejsze,ze chcecie byc ze soba..bo po tak dlugiej przerwie,czesto ludzie sie rozchodza..a wy jednak jestescie razem i dobrze..;-)
bo jak jestescie sami,to was to zbliza do siebie..,tak bylo w naszym przypadku..moglismy liczyc tylko na siebie,jak bylo mi zle,to jedyna osoba z jaka moglam pogadac,byl moj maz...a ja sie ciesze ze jestem tu sama tzn. bez znajomych bo w pl mialam ich serdecznie dosyc ;-)
bo jak jestescie sami,to was to zbliza do siebie..,tak bylo w naszym przypadku..moglismy liczyc tylko na siebie,jak bylo mi zle,to jedyna osoba z jaka moglam pogadac,byl moj maz...
najwazniejsze,to razem robic jak najwiecej rzeczy wspolnie,duzo ze soba rozmawiac,a wszystko sie ulozy..tylko czasami potrzeba czasu