• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Byłe słomiane wdowy

Hej dziewczyny, pisałam na Słomianych Wdowach ale tam chyba się już nikt nie pokazuje ;-) chciałam zapytać czy Wasi mężowie jak wyjechali też byli o Was bardzo zazdrośni? Bo ja już nie mogę wyrobić.... jak nie odpiszę na smsa w ciągu kilku minut to już prawie że afera/obraza/oskarżenia. Każdy mi mówi że to chore, ale ja próbuję go zrozumieć...

Ostatnio trochę nakrzyczałam i jest spokój...

reklama
Dziunka ,moj nie byl az tak zazdrosny,zeby robic mi awanture,ze na sms nie odpisalam.wiedzial,ze przy dzieciakach mam rece pelne roboty,na imprezy tez nie latalam,bo jak z dziecmi,,,to bardziej ja bylam zazdrosna..byly dni,ze sie klocilismy,nawet na odleglosc,ale mysle,ze to bylo spowodowane tym,ze oboje tesknilismy..albo brak zajec powoduje glupie mysli..pogadaj z mezem i dowiedz sie,o co mu tak naprawde chodzi...

Hej dziewczyny, pisałam na Słomianych Wdowach ale tam chyba się już nikt nie pokazuje ;-) chciałam zapytać czy Wasi mężowie jak wyjechali też byli o Was bardzo zazdrośni? Bo ja już nie mogę wyrobić.... jak nie odpiszę na smsa w ciągu kilku minut to już prawie że afera/obraza/oskarżenia. Każdy mi mówi że to chore, ale ja próbuję go zrozumieć...

Ostatnio trochę nakrzyczałam i jest spokój...
mojemu to palma biła na glace ze hej ;-)

u nas upalu nie ma,ale jest duszno..spac w nocy nie moglam,4 nad ranem,a ja jeszcze rzucalam sie w lozku,kusilam po mieszkaniu..nie wiem,co mi bylo..a dzisiaj ledwo widze na oczy
ide zrobic sobie druga kawe,moze wkoncu sie obudze
milego dnia !

reklama
Ewciu,madlen my tu troche jak na gg.....;-)

u nas dzis pada deszczyk i cale szczescie, ale jest cieplo 20C ;-)
bylismy na zakupach, chlopcy pobiegali a teraz sie bawia/kłócą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry