Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak to przeczytalam to sie przerazilamDziewczyny jak ma to samo tyle tylko ze jak sie maluch zmeczy to i tak nie zasnie , ale juz wiem jak sobie z tym poradzic bo to co wyprawia to nie placz to są jego humorki złosci sie i krzyczy typu mamo wez mnie na rece macha rekami tak ze nie raz dostane po gebie heheh ale wczoraj nerwa miałam juz okrutnego na te jego machnie i wyginanie sie ze zawinełam go w kocyk i juz nie machał pomeczył sie sekund pare i dał se spokój a potem zasnoł a ten terror to mam zawsze pod koniec dnia kazdy do niego guga i dzioecko rozbawia a potem jak trzeba spac to cyrki ale juz sie przyzwycziłam i wiem ze robi tak ze złosci a najlebsz jest to ze tu sie wydziera a tamzerka czy ktos patrzy jak nie to udaje kaszelek zeby tylko na rece zabrac , jak juz jestna rekach to jak reką odioł zero płaczu . smieje sie i guga eheh mały terrorysta
.Skad ci przyszlo do glowy,ze dziecko trzymiesieczne moze terroryzowac mame?
Kup sobie jezyk niemowlat jak masz problemy z interpretacja pragnien swojego dziecka.Dziecko nie placze bez powodu,tak samo raczej w tym wieku nie symuluje kaszlu aby zwrocic na siebie twoja uwage.Jezeli jedyne co potrafisz to zawinac go w koc,to ja dziekuje
.Dziecko placze bo:
I nie jest to krztuszenie się ślinką, czy oznaka choroby tylko symulowanie kaszlu. Nawet mój pediatra był w szoku, że ona tak potrafi i nieźle się uśmiał.