Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To też różnie, u mnie w szpitalu, jeśli wszystko jest dobrze, to nie ma znaczenia czy to poród SN czy cc, w 3 dobie wypisują do domu.Bierz też pod uwagę, że po porodzie sn szybciej wychodzi się do domu. Oczywiście mówię o standardowej sytuacji, bez komplikacji.
Bierz też pod uwagę, że po porodzie sn szybciej wychodzi się do domu. Oczywiście mówię o standardowej sytuacji, bez komplikacji.
a na kiedy masz termin ?Ja zamierzam zdać się na lekarza prowadzącego. Jeśli powie, że próbujemy SN to tak będzie. Jeśli powie, że radzi CC, to się zgodzę. Moje odczucia i strach są takie same w odniesieniu do obu sposobów urodzenia dziecka. Na szczęście w szpitalu, do którego zamierzam się udać nie ma parcia na SN i 30 godzinnych porodów bez postępu. Dużo wcześniej proponują CC i można decydować.
Planowo koniec czerwca. Wiem, że to jeszcze sporo czasu, ale na razie nic nie wskazuje, żeby do czerwca wszystko się uspokoiło.a na kiedy masz termin ?