Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, biorąc pod uwagę moje dotychczasowe doświadczenie w posiadaniu zszywanych ran - taki pas utrzymuje w bezruchu ranę po cesarce. Chociaż w sumie nigdy takiego pasa nie widziałam i nie wiem za bardzo jak wygląda - jest to dla mnie jedyne wytłumaczenie tego, że polecają go w szpitalu. Szpitale raczej nie zajmują się wyglądem a zdrowiem. Więc raz - utrzymuje ranę w bezruchu, dwa - dzięki temu być może rana mniej boli, brzuch jest trzymany na miejscu i nie przeciąża się nadmiernie, stabilizuje okolice rany przez co nie robi się niektórych zbędnych ruchów.
;-) ja bym sie na pewno bardzo bała o tą rane gdyby nie byla ona porzadnie zakryta..nawet cos tam chcialam o tym wspomniec, ale zdawalo mi sie ze chyba niekoniecznie bede miec racje, bo chyba rana ciagle jest zaklejona opatrunkiem. Ale no, zgadzam sie całkowicie z Tobą, dzag
więc nie wiem jak to jestm wyadje mi się że nie ma zasady, chociaż ja więcej słyszałam złego niż dobrego o tych pasach. W każdym razie po swoim przykładzie wiem że da radę obejść się bez. W pierwszych dniach tylko przy kaszlu czy śmiechu trzymałam poduszkę na ranie i to pomagało.