reklama
Merlin oczywiście że się zgadnie :-). Tną tuż nad linią "zarostu" - dlatego właśnie każą się przed cc ogolić. Jeśli chodzi o majtki - zdecydowanie polecam te wyższe. Ja miałam takie "średnie" jeśli chodzi o wysokość. I niestety przy siadaniu za każdym razem skulały mi się i ten rulonik na ranę opadał. Gdybym miała wyższe to ładnie by się na brzuchu trzymały.
Dzięki
tak sie jeszcze zastanawiam bo kompletnie nie wiem za bardzo jak to się odbywa ja mam cc ze wskazań okulistycznych jeszcze nie byłam z tym w szpitalu w którym chce rodzić ale czy można z cc czekać lub "zaplanować ją" na tyle późno aby poród rozpoczął sie naturalnie ?
Wiolcia_87 G
Fanka BB :)
Katjusza jak Twoje samopoczucie na dwa dni przed cięciem? Ja mam jakiś taki wewnetrzy niepokój jak to wszystko bedzie ale z drugiej strony bardzo się cieszę, bo już za dwa dni zobaczę mojego synka. Modlę się, żeby wszystko było OK
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja też łażę jak nakręcona, strasznie mi się ten czas dłuży..
Wiolcia_87 G
Fanka BB :)
Mi się właśnie nie dłuży, czas leci jak szalony. A ja mam tyle roboty, nie wiem w co ręce włożyć. Zrobiłam pranie, wywiesiłam ale czeka mnie jeszcze dziś przemeblowanie sypialni, tylko czekam na męża jak wróci z pracy. Jutro mam z rana być w szpitalu więc trzeba się dziś wieczorem jakoś przygotować, depilacja, itd...
Proszę o kciuki, zeby wszystko poszło sprawnie
i żeby z dzidzią było OK 
Proszę o kciuki, zeby wszystko poszło sprawnie
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Proszę o kciuki, zeby wszystko poszło sprawniei żeby z dzidzią było OK
![]()
&&&&&&&&&