reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

reklama
Ivka- tak ja kiedys zastosowałam depilator na strefe bikini i dokładnie jak piszesz mało nie umarłam .. było ok..niestety po jakimś czasie jeden włos mi sie tak wrósł i zrobiła straszan krosta ..wiec bikini teraz traktuje badż plastrami ...ale naczęściej kremem :tak::tak::-D:-D:-Dracja po depilatorze efekt jest najdłuższy

Kaśka - wiesz co polecam Ci krem do depilacji bikini sprawdziałam na sobie jest delikatny i efekt jest długotrwały Laboratorium Kosmetyczne Joanna - seria Do Depilacji
no może nie jak przy depilatorze ale powinnaś być zadowolona

a ja nie moge sie przełamać - już ze 4 razy podchodziłam do bikini z depilatorkiem i odpadam w przedbiegach :(

ja wiem ze pózniej boli mniej tak jak z innym iczesciami ale tutaj tak baaaardzo boooooollllii

łydki tak, pachy tak, ale na razie nie jestem w stanie nigdzie więcej...

plastrami sama nie potrafię - jakaś sierota jestem, na kosmetyczkę nie mam, zostaje mi tylko krem...

A ostatnio odkryłam cos naprawde skutecznego firma Alessandro ma doskonały preparat do zniszczonych rąk to jest Jedwab ręce sa po nim miekkie a naskórek się regeneruje bardzo szybko i ręce wracacją do równowagi ...niestety ten specyfik jest cholercia drogi 50 zł za taki słoiczek nie duzych rozmiarów duzo....a wypatrzyłam to w perfumerii douglas HANDS! UP O ka

Azik- no to koniecznie fotki, koniecznie.....:tak::-)

Ja to starej daty jestem w kwestii golenia- wszędzie maszynką....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale Karolka tak ciekawie przedstawia te plastry, że może się skuszę?:happy2:

Ja depilatora nie stosowałam dwa lata, a teraz jak na niego patrzę, to mam ciarki:-D i "uruchamiam" maszynkę :-)

Do pach -pęseta. Włoski wyrywam w takim tempie, jak lubię, działam pod włos, więc boleści ZERO :-)

reklama
Do góry