reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

BIKINI I DEPILATOR- TO NIE ZESTAW DLA MNIE. WOLĘ JAK KTOŚ MI WYRWIE NA WOSK. JAKOŚ MNIEJSZY BÓL WTEDY ODCZUWAM.

pachy traktuję albo pianką i maszynka albo na wosk.
nogi idą pod maszynkę.

a kremów ani maszynki nie mogę na bikini bo mnie krosty obsypują przeokropne. i fuuuuuj to wygląda.

reklama
A ja właśnie z odczuwaniem bólu mam dokładnie odwrotnie niż Ty Kaśka. Jak sobie sama robię to mnie boli mniej :-)

Depilatora używam wszędzie poza pachami, tam tylko maszynka nic innego nie przechodzi. Jakaś tam chyba wyjątkowo wrażliwa jestem :sick:

Maggusiu- to sa plasterki Jonanny Laboratorium Kosmetyczne Joanna - seria Do Depilacji
wogóle ta firma slawi się preparatami do włosów ..które są ekstra:tak:

Krolkaz dzieki wielkie :-) potrzebowalam tego.Ja zawsze u kosmetyczki robilam woskiem brwi a penseta nie lubie bo mnie boli za wrazliwa jestem zmuszona lecz moze ktos z polski by mi podeslal paczuszki tych plastrow :happy2:musze rozejzec sie tez tutaj choc watpie ze znajde.

Zbaczając z tematu depilacyjnego, brrr

Ja po obcięciu włosów, zakupiłam jedwab i bardzo sobie chwalę ten specyfik. Włosy są mięciutkie, lśniące, extra, polecam. Chociaż buteleczka maleńka (15ml, kosztuje 7zł), bierze się dosłownie kroplę na rękę i wciera we włosy. I ten zapachhhhh

Ja po obcięciu włosów, zakupiłam jedwab i bardzo sobie chwalę ten specyfik. Włosy są mięciutkie, lśniące, extra, polecam. Chociaż buteleczka maleńka (15ml, kosztuje 7zł), bierze się dosłownie kroplę na rękę i wciera we włosy. I ten zapachhhhh

Kinia- u mojego fryzjera ten sam jedwab kosztuje już 10 zł ale jest bajeczny włosy sa piekne po nim :tak::tak::tak:

Maggusia - cała przyjemność po mojej stronie..:-D:-D:-D:-D:-Djesli cos wypróbuje na sobie i jest dobre chętnie polecam innym ..kręci mnie wynajdywanie nowineki testowanie ich

reklama

potwierdzam :-) kupiłam dla moich włosów :rofl2:

Do góry