reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Maggusia a mnie się strasznie podobaja kosmetyki MAC M·A·C Cosmetics

w Polsce je juz można dostac ..sa boskie ....a Estee Lauder uwielbiam Idealist ..baza wyrównująca niedoskonalości

reklama
moze mi nei uwierzycie, ale ja do tej pory sie nie maluje :szok:
sama sie sobie dziwie,ale jakos nie umiem. raz wytrzymac z czyms na twarzy i tego nei rozmazac, a dwa-to wydaje mi sie ze polamuje sie malo umiejetnie i bedzie to hjeszcze gorzej wygladac...
ale chyba jak znajde w koncu (!) prace to trzeba bedzie, cos na "gebe" zarzucic :eek:

moze mi nei uwierzycie, ale ja do tej pory sie nie maluje :szok:
sama sie sobie dziwie,ale jakos nie umiem. raz wytrzymac z czyms na twarzy i tego nei rozmazac, a dwa-to wydaje mi sie ze polamuje sie malo umiejetnie i bedzie to hjeszcze gorzej wygladac...
ale chyba jak znajde w koncu (!) prace to trzeba bedzie, cos na "gebe" zarzucic :eek:

no to tak jak ja :)

na swój ślub byłam u wizazystki :)

azik,magdalenaB cieszę się że nie jestem osamotniona w braku make- upu :-). Nie nawidze się malować wrrr. I do pracy chodzę bez makijażu, czasem tylko tuszem rzęsy przelecę i tyle. Co do ślubu to też byłam u wizażystki. Jak tak czytam te nazwy marek produktów to mi oczy wychodzą - mam nadzieję że tak nie zostaną :-)

a ja w czwartek poszłam na wosk bikini - efekt super ale darłam się jak opętana a poza tym do dzisiaj źle mi się siada

Ja mam bardzo oszczędny makijaż ..na codzień ...ja głównie skupiam sie na pielegnacji skóry a makijaż ..jest delikatny ale jest ..mam dwa kosmetyki a serii kolorówki bez których nie obeszłam bym się to jest : korektor (w compakcie ) i tusz do rzęs a i jestem fanka błyszczyków do ust :-):-):-):-)

Agaoo - no co Ty darłaś się???????? u mnie bikini na wosk spko. kilkanaście minut nieprzyjemnego uczucia i święty spokój na dlugo. da sięprzeżyć luzikiem

ja zaliczyłam całe trzy seansy w solarium, no i umówiłam się w piątek na fizytę u najlepszego fryzjera w mieście, swoją drogą 300 zł za farbowanie i ścinanie, to trochę dużo, mam nadzieję,że chociaz efekt będzie tego wart:tak:

ja może jutro zapodam sobie loczki tylko mam obawy żeby robić trwałą u nowego fryzjera bo chodzi mi o takie lekkie duże loki które wyglądają naturalnie - a w zkładzie do którego zawsze chodziłam szefowa pozwalniał wszystkie dobre fryzjerki i zostały tylko praktykantki a ja jakoś nie mam ochoty być świnką doświadczalna bo jak cosik nie wyjdzie to później trzeba wyjść do ludzi - więc cały czas wacham się

reklama
Co do makijazy to ja uwielbiam sie malowac :-) i kogos tez lubie malowac:tak:

Karolkaz weszlam na ta stronke a te maikjaze sa polyskujace?Ja wlasnie takie makijaze lubie jaks cos gdzie s[polyskuje nie za duzo ale musi polyskiwac hehe:happy2:

Aqua wiesz ja kiedys bylam u praktykantek i dziekuje:sorry2:rozczesywaly mi wlosy po warkoczykasz sztucznych i nie mialam swoich wlosow pol a ze na tym sie znam to ciagle zwracalm uwage ze zle to robia gorzej jak ktos sie nie zna i nie wie czy dobzre robia.A czy ta fryzjerka nie moze ci zrobic?musza praktykantki?
wiesz fajne sa takie wloski na duzych wlakach;-)
ja sobie robie taka fryzurke czasem na walkach termalnych.Sa to walki cieple zakladasz na 10 minut i fryzurka gotowa:-);-)

Do góry