reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Ale miło, że się o Nas dopominacie na prawde :)

Nie odzywałam się, bo jakoś w dołek wpadłam. Szukam pracy i nie mogę znalezc. Byłam dzisiaj zanieść ksero świadectwa i cv do sklepu, bo potrzebują na staż. Koleś powiedział, że się odezwie ... Ale pewnie sie nie odezwie, bo przecież na moje miejsce jest 15 innych dziewczyn i na pewno lepszych :(
Jakoś ostatnio nie jestem w nastroju. Siedze całymi dniami w domu, bo pracy zwyczajnie nie ma. Byłam wszędzie i odsyłali mnie z kwitkiem. Łudze się, że może z urzędu dostane propozycje ... Niestety teraz jest tak, że jak nie ma się znajomości to nie ma się nic :( Do tego trzeba dodac brak doświadczenia z mojej strony :( Jestem świeżo po szkole, nigdy nie pracowałam :(
Jeszcze z TŻtem mi sie nie układa za bardzo ... Niby jest dobrze, ale wcale nie jest i ciągnie się to już od miesiąca. Boje się, że stracimy się bezpowrotnie :(
Najgorsze jest to siedzenie w domu... Czuje się taka niepotrzebna ... Marze o pracy :(

Patrycja test nie wykryje ciąży. To dopiero byłby 5 dzień od domniemanego zapłodnienia. Niby testy są teraz czułe i wykrywają już 6 dniową ciąże ale to pic na wodę. Najlepiej wykonać test 14 dni od stosunku. Wtedy powinien być wiarygodny.

reklama
jestem jestem w pracy bylam niestety:)

Kinga hehe dobry tekst Igorka:)wie chlopak co mowi juz od malego ze on bedzie mial luz :D

Patrycja niby sie mowi ze objawy sa dopiero w 4tyg ale moim zdaniem to indywidualna sprawa a z testem to mozesz zrobic ale czy wynik bedzie prawdziwy?poczekaj do okresu jak sie nie pojawi w tym dniu to lec po test to bedzie najwiarygodniejsze niz teraz ale zrobisz jak zechcesz:)
niby sa teraz takie czule ale nie ktore klamia moja kolezanka robila wiele razy i za kazdym razem wychodzilo ze jest w ciazy a nie byla takze ja co do testow to z przymrozonym okiem

osobiscie to nie mam doswiadczenia bo robilam tylko raz w zyciu i rece mi sie tak trzesly ze to szok wtedy 10dni mi sie spoznial i kolezanka mnie namowila na test to zrobilam wyszedl negatywny nie wiem czy dobrze czy zle niby wtedy chcialam ale tak wpelni gotowa nie bylam pewnie dlatego tak mi sie rece telepaly:p

Cannella kryzys i dlatego tak z praca ciezko a do tego brak doswiadczenia ciezko bedzie ja rok temu mialam ten sam problem nikt mnie nie chcial bo nie mialam doswiadczenia a teraz jak mam doswiadczenie i moglabym pracowac tam gdzie chce to mnie nie chca bo nie mam doswiadczenia w tej branzy i tak w kolko:| takze tylko i wylacznie licza sie znajomosci ale glowa do gory moze trafisz na kogos rozsadnego i madrego ktory wpadnie na to ze jak masz zdobyc to doswiadczenie skoro nikt Cie nie chce

Ostatnia edycja:
cannella a skad wiesz ze to pic na wode? ;P u niektorych to nawet 2 tyg po moze nie wykryc...
a co do Ciebie to sie nie lam dziewczyno! nie mozesz wychodzic z zalozenia ze inni sa od ciebie lepsi, oj nie! i nie waz sie tak pisac nawet bo pojde do ciebie i kopa w tylek dostaniesz ;D naprawde, daj sobie czas jeszcze. Teraz w czasach kryzysu nie tylko ty masz problem ze znalezieniem pracy...a co ja mam powiedziec jak pracy bede szukac za 2 lata, bede miec 26 lat i 0 doswiadczenia zawodowego? bo ja rowniez nigdy nie pracowalam....w dodatku bede miala dwojke dzieci co tez nie jest mile widziane bo zaraz choroby, zwolnienia lekarsike itd

Ostatnia edycja:
canella prosze mi sie tu nie lamac :) kryzys w koncu minie a ty napewno szybciej prace znajdziesz i to bardzo fajna :p

cornelka no w sumie mi po paru dniach od stosunku nie wyszlo nic na tescie a w ciazy bylam wiec sama nie wiem jak to jest z tymi testami

kinga antoska tez nie chce jesc :( ale juz normalnie odpadam caly dzien pogodna i to bankowo nie sa zeby nie wiem czemu ona nie chce nic jesc a zabki ma dwa dolne :) nie sadze zeby te dwojki juz szly bo nic tam jej w buzce nie widac. a jak tam twoja corcia ile ma zabkw?

matosia widac na suwaczku :) 4 ma dwa u gory i dwa na dole..teraz wychodzi prawa dwojka u gory, dziaslo sie rozchodzi, wiec u mnie to to...chociaz po czesci moze tez przez pogoda...czerwiec a taka nedza, u mnie 13 stopni :|

Matosia tak jak mowilas to sie chyba wie niestety jeszcze tego nie doswiadczylam wiec nie wiele moge powiedziec ale z tego co slyszlalam od kolezanke to sie takie rzeczy wie i juz:)

chyba chora bede bo gardlo boli w uchu mi szumi i chyba temperature mam

trzeba sie zabarc za napisanie prac i sciag na jutro a tak mi sie nie chce ze to szok:(

u mnie tez zimno i stopni nie za wiele rano wiem ze 5bylo

ale normalnie jestem wsiekla na nia, ani gotowanego ani sloiczkow nic ta maruda nie chce jesc ;/ a na suwaczku nie zauwazylam :p

matosia dzieci nie dadza siebie zaglodzic wiec sie nie stresuj, bedzie chciala to zje tyle ze sie zdziwisz ze tak duzo :) byle mleko pila :) to sie nie odwodni ani nic... :)

Zazwyczaj pic wode, bo stężenie hormonu odpowiedzialnego za wykazanie ciąży na teście może byc za małe. Zresztą wszędzie piszą, żeby zrobic test albo po 14 dniach od domniemanego zapłodnienia lub w dzień spodziewanej @. Ale to kwestia indywidualna każdej kobiety ..

Dziękuje dziewczyny za pocieszenie :* Aż mi tak ciepło na serduchu się zrobiło ... :*
Dziękuje :*

reklama
cannella a prosze Cie bardzo :) zobaczysz bedzie dobrze, bo musi byc dobrze :)

ooo jakies slonce widze...juz dola zaczelam lapac przez ta pogode, nic mi sie nie chce, dzisiaj to tylko odkurzylam zeby mala nie jadla smieci z podlogi :) obiadu niet, naczyn nie ruszylam....a o 19 mam isc na silownie...a tak mi sie nie chce...musze sie zmobilizowac...jutro bede robic babeczki z owocami...takie co w cukierniach mozna kupic, kruchy spod, krem owoce polane galaretka :) pyyychaaaa :D

Igor sie obrazil i siedzi u siebie w pokoju....a ja sie delektuje cisza :>

Do góry