reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

kinga serio? hehehee niezle :D masz odwage :p dzieki za m&m ale wolalabym zeby wszytskie byly czerwone bo zielone jakos mi nie odpowiadaja :D

reklama
jak bylam z igorem w ciazy to jak wysuwal swoje konczyny to takie fajne gorki byly, widac bylo u mnie tylko tak jakby zgiecie reki czy nogi... :)

matosia to byl taki impuls, wpadlam na pomysl takiego prezentu pod poduszke, nakombinowalam sie niezle zeby moj maz sie nie domyslil a on sie wsciekl...niee o wywolanie poszlo bo specjalnie poszlam do fotografa ktory wywoluje na miejscu i zrobil to przy mnie z mojej plyty...ale mocno byl zdziwiony nie powiem :) (bo ja u jednego robilam a u drugiego wywolywalam...bo ten tylko zajmowal sie robieniem) natomiast moj maz sie zdenerwowal ze obcy facet widzial mnie nago...nie moglam mu wytlumaczyc ze to jest fotograf on inaczej patrzy na takie cos niz normalny facet i ogromnej ilosci babeczek robil takie zdjecia, naprawde w roznym wieku (powiedzial mi ze najstarszej kobiecie jakiej robil akty miala bodajze 72 lata!)....jak ochlonal to stiwerdzil ze zdjecia ladne i mu sie podobaja..teraz jestem w trakcie urabiania go zebysmy sobie wspolnie zrobili :D naprawde bardzo fajne zdjecia robi ten fotograf jakby ktoras chciala :) w gole jest bardzo mily i podczas sesji nie czuc tego ze jest sie nago..nie ma czasu myslec o tym... :) no i od czego jest korekta pozniej heheheheh :)

aa to taka prawdziwa sesja :D fajnie zazdroszcze tez bym chciala choc chyba nie miala bym odwagi na sesje nago :zawstydzona/y: wstydze sie za bardzo :) ale slyszalam o jednym takim gosciu w uwadze :)

wiesz.... ja to po tym wszystkim nie moglam uwiezyc ze sie zdecydowalam...pewnie gdyby ten gosciu nie byl taki jaki byl to bym sie wycofala. Wszystko zalezy jak wyglada pierwsza rozmowa...ja do niego pojechalam, usiedlismy przed komputerem, on mi pokazal rozne zdjecia jakie robil innym, rozmawialismy jak ja bym chciala zeby to wygladalo on mi mowil swoje zdanie jakby mnie widzial..itd...rozmowa byla tak na luzie, gosciu byl taki sympatyczny, ze pierwsze 5 minut czulam sie nieswojo, tak glupio...a pozniej to zapomnialam ze nic na sobie nie mam. nie mialam czasu nad tym myslec, bo ciagle bylo zrob tak zrob siak :) a jakie zakwasy mialam po tym! niektore pozy to naprawde wymagaja wysilku a na zdjeciach wygladaja jako bardzo naturalne :) napewno kiedys to jeszcze powtorze :)

reklama
hej dziewczyny, a co to was nie ma? hmm oj nieladnie :p ja wpadlam tylko na chwile bo zaraz lecimy na tance :D hehe czyli weselicho :)

Do góry