reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga moj tez by sie wsciekl i nie wiem czy kiedykolwiek by sie ejszcze do mnie odezwal a zreszta nie mialabym odwagi:)

Matosia no to udanej zabway zazdroszcze Ci bo tz bym poszla:)

a ja wpadlam na chwilke zobaczyc co sie dzieje ale widze ze nic bo moj polecial do sklepu wiec moglam zajrzec :)

reklama
ale nam sie weselicho udalo! tymczasem uciekam leczyc kaca, jak dojde do siebie to troche napisze co i jak :D narazie musze sie podleczyc :p juz zapomnialam jak to jest miec kaca grr ;/

cześć dziewczyny:D póki co czasu nie mam nadrobić tego co pisałyście :)szok:) ale mam nadzieję niedługo trochę odpocznę:D więc wtedy postaram się wszystko przeczytać:D u mnie wszystko ok, poza tym,że czasu nawet na sen nie mam:p kolega współlokatorów fajny,ale jednak z wyglądu szału nie robi, choć zły nie jest:) za to charakter boski::D:D:D ale mój drugi współlokator....ciacho:d szkoda tylko,że maturę dopiero co napisał:p ale do tej pory zastanawiamy się czy on tu mieszka, bo zostawił w czwartek parę ubrań i od tego czasu nie widzieliśmy go na oczy:p:D dzisiaj w sklepie miałam śmieszną sytuację, bo było małżeństwo z małym dzieciaczkiem:) i zagadałam do maluszka (miał może 6 miesięcy) i tatuś bez pytania wpakował mi maleństwo na rączki:) dzidziuś się zaszczerzył do mnie, a ja nie chciałam później go oddać:p:D i tak spędzili prawie 10 minut jak go na rączkach trzymałam:p no ale przynajmniej spokojnie mogli pooglądać ciuszki:p

Zosiek nie wiele sie tu dzieje ostatnio wiec nie masz bardzo co nadrabiac
uroda tak bardzo wazna nie jest przeciez kiedys sie i tak postarzeje wazne ze ma super charakter wiec sie za niego bierz:)

moze zapil hehe albo juz nie mieszka tu:p

Zosiek to przychodzi z czasem ja jak poznalam mojego to stwierdzilam ze nie on odpada nie podoba mi sie a teraz jest dla mnie najprzystojnieszym facetem na swiecie i nie widze wad ktore widzialam na pocztaku jak go poznalam :)to chyba milosc tak wszystko upieksza:D

hehe:p no ja niestety mam tak,że od razu ktoś musi mi w oko wpaść:) z moim znałam się tylko kilka dni zanim zostaliśmy parą:) i zawsze tak miałam:p:D

reklama
Do góry