reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

oczy mam:D fajny chłopak ze mną mieszka..ale jest ledwo po maturze...:p więc odpada, bo młodsi nie mieli być:p nawet nie wiem gdzie iść faceta wyrwać:) ale póki co na najbliższe 2 miesiące mam inny plan:) chcę przebiec z mola na zaspie do mola w sopocie bez zatrzymywania się:) od 14 czerwca zaczynam treningi:p 14 sierpnia wyznaczyłam sobie jako datę realizacji mojego celu:) mam nadzieję,że mi się uda:)

reklama
hej dziewuszki :*
ojj dawno mnie tu nie było kurcze :)

Zosiek powodzenia w realizacji swojego planu napewno Ci się uda :)

Muszę Wam przyznać rację normalnie:) pamiętacie jak się martwiłam, że mój TŻ nie będzie już chciał kończyć w środku? no to przedwczoraj mieliśmy taką sytuacje, że byli u nas znajomi i w ogóle posiedzieliśmy sobie i ja u niego zostałam na noc :D no to wiecie nastrój, wieczór i w ogóle no to było zbliżenie i mój dziubas mówi do mnie "kochanie ale wiesz, że ja kończe w środku?" no to mnie wryło bo nie interesowało go czy mam dni płodne czy nie płodne tylko po prostu mi to oświadczył :D a ja się zgodziłam no bo jak mogłabym postąpić inaczej hehe
Dziękuje Wam bardzo, że wysłu****ecie mojego marudzenia i ogólnie za to że jesteście, że mogę się z Wami dzielić moim szczęściem i smutkami :) :*

(tak mnie na refleksje wzięło :p)

Zosiek a ile to bedzie km? kurcze podziwiam cie ze ci sie tak chce hehe :) ja to jakos nie lubie biegac specjalnie... 2 miesiace treningu wystarcza na osiagniecie celu? codziennie bedziesz trenowac?

ja to oczywiscie mam napiecie przed okresowe i widze ze moj M. mam mnie juz dosyc... hehe, no i siostra mnie natchnela na pomalowanie mieszkania..wizja i kolory wybrane...lacznie 115 m2 do pomalowania...najbardziej to nie chce mi sie mebli przesuwac, bo w tym mieszkaniu to juz byl taki duuuzy regal :| az bylam zdziwiona kto w tych czasach kupuje cos takiego :) pochowalam rzeczy a i tak mi puste polki zostaly he he he :p

matosia ty pijaku, jeszcze niedawno plakalas ze dziecka nie karmisz a tu prosze... hehe dobrze ze sie wybawilas, mam nadzieje ze za tydzien ja bede mogla napisac to samo :D a Tosie z kim zostawiliscie?

patrycja no super :) gratulacje :) to tylko czekac jak zafasolkujesz :)

cannella widze ze u CIebie tez same pozytywne wiadomosci :) super dziewczynki ze wam sie tak uklada :)

Ostatnia edycja:
No faktycznie ciuchutko tutaj :-(
Mnie też nie było bo nie miałam kiedy wejsc :-p Spędziłam cudowny weekend z moim Kiciusiem :-)
Dzisiaj w ogóle sam zaczął temat o dziecku :szok: Ale było pozytywnie ... Dużo myślał jakby to było gdyby miał już dzidziusia... I wiecie co? Powiedział, że już by chciał ale z drugiej strony przeraża Go perspektywa utrzymania Nas wszystkich :-( Ale bardzo ale to bardzo by się cieszył gdybyśmy wpadli, bo (Jego słowa) :"Lepiej teraz niż wcale" ;-)

same dobre wiadomosci:)

Patrycja widzisz wiedzialam ze sie nie opsze teraz to az patrzec kiedy dzisius bedzie skoro o dni plodne nawet nie pyta:D

Kinga oj ja to okres mam od 2 miesiecy tzn napiecie okresowe hehe ciagle zla chodze jak osa i wyzywam sie na tym moim biedaku eh sie ma ze mna:|

Cannella no nie naciskalas ale go poinformowalas o tym i sam przemyslal i dobrze npowiedzial lepiej teraz niz wcale ja wychodze z takiego samego zalozenia czyli ze starac sie zaczynacie/?

a u mnie jutro wszystko sie wyjasni co bedzie dalej i czy bedziemy mogli miec dziecko czy jeszcze nie chociaz ostatnio jest nie najlepiej miedzy nami ale moze akurat dziecko by pomoglo polepszyc nasze relacje/?

a nie wiem ile to km:p pewnie trochę jest:) już teraz bym przebiegła,ale z zatrzymywaniem się:p a tego chce uniknąć:)

zazdroszczę Wam dziewczynki:) jesteście znacznie bliżej zafasolkowania niż ja:)

Cornellka:) jeśli nie jest między wami najlepiej ostatnio to chwilowo bym się wstrzymała:) tzn z miesiąc chociaż:)

Ostatnia edycja:
Cannella no to rewelacja :) bardzo się cieszę :* to działajcie tam i może za niedługo podzielimy się wszystkie fantastycznymi fasolkowymi wiadomościami :) ale by było fajnie hihi :)

Cornellka cokolwiek to jest co się jutro okaże mam nadzieję i trzymam kciuki by było pozytywnie i byście mogli mieć ślicznego dzidziusia :)

Zosiek my sie zawsze klocimy wiec nie ma na co czekac zreszta kiedys nawet oboje stwierdzilismy ze gdyby bylo dziecko to bysmy sie nie klocili bo wtedy byly by wazniejsze sprawy na glowie i taka jest prawda bo teraz to o pierdoly sie klocimy

Patrycja oj i ja bym chciala aby tak bylo zebysmy wszystkie mogly sie pochwalic fasolkami ja w tym miesiacu obliczam dni i korzystam z kazdej metody o jakiej kiedys juz mowilysmy:)

reklama
cornelka...ja mysle ze calkowicie zle myslicie...po pierwsze nigdy nie powinno sie miec dziecka w celu poprawienia relacji...po drugie nieprawda jest ze jakby bylo dziekco to byscie sie juz tyle nie klocili...wtedy dopiero byscie zaczeli tak naprawde...jedna z dziewczyn tutaj na forum bardzo dobrze ujela to piszac ze pojawienie sie dziecka to najwieksza proba dla zwiazku....bo wiekszosc problemow, klotni, nieporozumien, zali i pretensji wlasnie wtedy zaczyna najwiecej sie tworzyc...tak bylo, jest i bedzie...nawet ze swoimi wrzesniowkami doszlysmy do wniosku ze jest cos takiego jak kryzys pierwszego dziecka...

Do góry