reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

aj dziewczyny:) fajnie się czyta o Waszych staraniach:) przyznam szczerze,że zazdroszczę:) ja z moim widujemy się prawie codziennie,ale to luźny związek..powiedziałabym, bo oficjalnie nadal razem nie jesteśmy:) choć ostatnio powiedział mi,że to,że z nim nie jestem jest nienaturalne;> nie wiem czy to miał być komplement? czy chciał potwierdzić,że poprostu jesteśmy do siebie przyzwyczajeni...mniejsza z tym...ale powiem Wam,że przez ostatnie 4 lata miałam klapki na oczach na i żaden facet mi się nie podobał to teraz...całkiem całkiem:p nawet jest jeden taki na roku, ale ciągle wydaje mi się,że to mój Paweł:p ja chyba lubię taki typ faceta:p

reklama
Witaj mazia spowrotem :* już się zastanawiałyśmy co tam u Ciebie i kiedy się odezwiesz :) szkoda, że Wam się tam nie ułożyło ale zawsze są jakieś dwie strony medalu :)
Życzę powodzenia w staraniach :)

Nie mamy żadnych fasoleczek jeszcze ale wszystkie się staramy hehe

My z moim TŻtem też działamy i zobaczymy co z tego będzie chociaż już 19 dc więc szanse znikome ale dla przyjemności teraz hihi :):) (ależ jestem szczęśliwa, że on się wreszcie przełamał i nawet nie pyta jakie mam dni :D)

Matosia rewelacyjnie, że weselicho się udało i że się świetnie bawiliście :) no z tymi facetami to tak właśnie jest jak wesele to pijaństwo hehe

zosiek jaką kolwiek podejmiesz decyzje to my jesteśmy z Tobą :*

Cannella to kiedy masz dni płodne?? :D

patrycja starsznie ciesze sie ze twoj facet wreszcie sie przelamal :) mam nadzieje ze uda siie jak najszybciej :)

zosiek to ty dzialaj tam wyrywaj facetow jak leci :D

nooo matosia ja też się strasznie cieszę :) jak nie chciał kończyć w środku to chciałam by się przełamał, jak już to zrobił to chciałabym by udało nam się już teraz za pierwszym razem hehe. Ja oszaleje za niedługo jeszcze koleżanka chodzi za mną i co ja powiem, że np mi coś tam jest to ona wyszukuje, że to objawy już są :D zwiariować można :D

He he Patrycja cierpliwości mimo, że i również jej brak :D
U mnie 20 dc także po dniach płodnych nie ma śladu ...
Stosunki pełne były tylko na kilka dni przed owulką i dzień po także nie mam nadziei :)
Wiem, że nic z tego nie będzie, ale może kiedyś dzidzia przyjdzie całkiem nieoczekiwanie :D

Oj straszliwie chciane ;D
Wszędzie piszą i mówią, że najlepiej na 2, 3 dni przed owulką ... Bo jak wiadomo plemniki przetrwają w dogodnych warunkach :) a potem sobie dotrą do jajeczka ;)
Patrycja bierzesz wiesiołka? Jak tam śluz się polepszył?

Noo Cannella ja mam cykle tak 28 - 29 dniowe i ja w sumie nie wiem dokładnie kiedy kiedy mam dni płodne bo w każdym miesiącu mam inaczej... niby teraz zauważyłam, że miałam owulkę bo po śluzie poznałam.
Tak wiesiołka biorę i powiem Ci, że zauważyłam właśnie zmianę tego śluzu jest go więcej a to dopiero pierwszy cykl brania.

reklama
Patrycja a nie prościej pomierzyć temperaturę? To takie przydatne ... :)
Olej z wiesiołka ma za zadanie polepszyć śluz :D Bierze się go tylko do owulki :)

Do góry