Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja też chcę się starać choć podejrzewam,że gdybym zaszła teraz w ciąże to szok i zgrzytanie zębów bo co ze studiami w sumie rodzice pewnie źli by nie byli o ile ojcem by był mój były/obecny bo gdybym zaszła w ciąże z jakimś obcym to pewnie byliby rozczarowani
dziewczynki a mi sie swiat zawalil dzisiaj wszystko mialo sie wyjasnic i mialobyc dobrze ale nie jest byc moze nasz zwiazek bedzie jeszcze przez miesiac a pozniej bedziemy musieli sie rozstac na kilka lat wszystko bylo juz na dobrej drodze ale niktorzy lubia niszczyz zycie innym!
dziecka nie bedzie zareczyn tez i ani slubu na sama mysl ze jego nie bedzie obok mnie ryczec mi sie chce ja nie umiem bez niego zyc
cornelka....a to on gdzies wyjezdza? oczywiscie sie nei wkurzaj ale jak przeczytalam to pomyslalam ze idzie siedziec....
zosiek to widze ze powoli zaczynasz wychodzic z zwiazku, skoro inni ci sie podobaja hihi powiem ci ze kilkakrotnie sie spotkalam z tym ze para sie rozstala ale jeszcze jakis czas spotykali sie na male co nieco ;P
o matko...a za co? i to na kilka lat?? ojjj tulam....musi byc ci strasznie smutno....ja swojego to bym chyba zabila za to zanim by go zabrali :| musisz byc silna....zyczylabym ci zeby te lata szybko minely, to doswiadzczenie moze bardzoooo was zblizyc...nie wiem co ci powiedziec. Strasznie mi przykro ze wzgledu na Ciebie....
Kinga za wypadek samochodowy nic niby nie wiadomo wszystko wyjasni sie za miesiac ale na to wskazuje ja juz nie mam sily wmawiac sobie ze bedzie dobrze mialobyc ale poszkodowany sie wycofal moze nie kilka ale z rok dwa..ja jak spotkam tego kolesia to mu leb ukrece powiem tylko tyle ze niesprawiedlisosc na tym swiecie jest ogramna
Cornelka ... Nie wiem co napisać, żeby zabrzmiało sensownie ...
Musisz być silna! Musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze .. .
Kochana tulam Cie mocno
ponad rok staralam sie byc silna wspieralam ale dzis po prostu ktos zabral mi nadzieje zabral mi szczescie i milosc..jakiegos pecha mam zyciowego kiedy w koncu trafilam na kogos odpowiedniego to taki pech nas spotkal moze ja nie moge byc szczesliwa?