• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Cornellka nie wiem co mam Ci powiedzieć :( tule Cię mocno do serduszka i z całych sił wierzę, że jednak w ten miesiąc się wyjaśni jeszcze coś na lepsze i będzie dobrze :* Myszko nie możesz się poddawać, musisz być dzielna dla siebie i dla chłopaka. Nikt Wam miłości nie odbierze bo ona jest w Was i będzie dotąd dokąd będziecie o sobie myśleć i kochać się oraz o sobie pamiętać.
Wszystkie jesteśmy z Tobą i wierzemy, że będzie dobrze :*

reklama
Cornellka nie wiem co mam Ci powiedzieć :( tule Cię mocno do serduszka i z całych sił wierzę, że jednak w ten miesiąc się wyjaśni jeszcze coś na lepsze i będzie dobrze :* Myszko nie możesz się poddawać, musisz być dzielna dla siebie i dla chłopaka. Nikt Wam miłości nie odbierze bo ona jest w Was i będzie dotąd dokąd będziecie o sobie myśleć i kochać się oraz o sobie pamiętać.
Wszystkie jesteśmy z Tobą i wierzemy, że będzie dobrze :*

dokladnie tak:tak:

cornelka tulimy cie mocno! dasz rade! ale naprawde pojdzie siedziec? moze dadza mu zawiasy? czy juz sad orzekl? jezeli nie byl wczesniej karany to raczej nie powinni go wsadzic. cornelka tule cie mocno!

dziekuje wam za te slowa:*

nie jest to jeszcze pewne dzisiaj mialo sie to skonczyc zazyczyl sobie poszkodowany 25tys i to mialobyc na tyle ale tydzien przed rozprawa sie wycofwal i powiedzial ze sie nie zgadza maja go jeszcze przesluchac i dopiero bedzie wyrok rodzice mu wode z mozgu robia bo on sam nic by nawet nie chcial niby za miesiac jest ostateczna rozprawa ale adwokat powiedzial ze juz nie ma szans na zawiasy a przeciez ma dobra opinie studiuje dziennie bardzo dobre ma wyniki pracuje trenuje pilke ni byl karany ani nic i co?jeszcze nadzieja w tej sedzinie ze jednak da tylko te zawiasy bo jesli nie to nie ma sprawiedliwosci za zabojstwo ludzie w zawiasach dostaja..ale tak jest zawsze morderce sie wypuszcza a porzadnych ludzi wsadza...
najbardziej sie boje ze on cos sobie tam zrobi ze tego nie wytrzyma i ze nie przetrwa ten nasz zwiazek bo on mi powiedzial ze mnie zostawi nie ebdzie marnowal mi zycia..ja juz nie mam sily na to wszystko caly rok sie jakos 3malam..a jeszcze musze udawac bo on sie zalamal musze mowic ze bedzie dobrze chociaz juz sama nie wierze to jakis koszmar jest:(

cornelka 25tys to kupa kasy, az takiej szkody tamten doznal ze jemu malo? boshhheee skad sie tacy ludzie biora.... satysfakcje bedzie mial jak Twoj pojdzie siedziec? wcale sie nie dziwie ze sie martwisz o swojego wiezienie do nie sanatorium...tam sa rozni ludzie, cholera wie na kogo by trafil w celi Twoj...brrrr.....trzymam caly czas kciuki zeby jednak tamten gosciu sie opamietal i zeby wszystko bylo w porzadku....nawet jesli zostanie skazany to oby to tylko zawiasy byly...masz racje, mordercy i gwalciciele dostaja niekiedy takie same wyroki co ludzie ktorym sie poprostu nieposzczescilo jak Twojemu :(

jemu nic nie bylo w sumie mial obrzek mozgu i byl w spiaczce i to wszystko tak to nie mial nawet ani jednego siniaka ani nic a wiesz co jest najlepsze?ze razem jechali tym samochodem..nie wiem czy dam rade mialobyc tak pieknie i co?

to to jakis kolega/znajomy Twojego? to chyba byloby najgorsze w tej sytuacji....dasz rade, zobaczysz, wszystko bedzie dobrze, trzeba teraz myslec pozytywnie, nie wszystko jeszcze stracone!

zeby kolega koledze taki numer wykrecal, ehhh co za ludzie :| w koncu nic mu juz nie jest to o co mu chodzi? 25tys to za malo? pazernosc ludzi nie ma granic...musisz byc silna, dla siebie, dla chlopaka, DLA WAS. dasz rade, jestesmy tu z Toba i bedziemy cie wspierac.

reklama
Cornelcia pamiętaj, że jesteśmy z Tobą i jak tylko najdzie Cie ochota to pisz !! My Ci pomożemy, wysłuchamy, doradzimy ;**
3maj się maleńka :* Będzie dobrze :* Trzymam kciuki !! ;**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry