• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Ja tez sie nie ukrywam pod nickiem :D

Zosiek no no no no no :) ale sie stara, prosze prosze. Wczesniej nie chcial Ciebie zabierac na "takie" imprezy a nagle go olsnilo....niech sie stara chlopak, a co! ;P :D hehe probuje Ciebie przekupic hehehehe ;)

a ja sie wczoraj tak wkurzylam ze szkoda gadac...w sobote idziemy na wesele, moja mama miala mnie do fryzjera umowic, bo szla z moja siostra i tak przy okazji...i jak sie wczoraj dowiedzialam nie zapisala mnie bo maja nieczynne, oczywiscie nie byly laskawe mnie o tym poinformowac, ani zadzwonic zeby chociaz sie zapytac czy na jakis inny dzien - wczesniej - nie chce pojsc....dzisiaj sroda od jutra dlugi weekend i dupa...dawno mialam isc ale przelozylam sobie zeby tak na swiezo przed weslem i co teraz? ehhh nie chce mi sie gadac normalnie. Dzisiaj pojade zmaltretowac "nasza" fryzjerke zeby mnie gdzies upchnela w swoim grafiku :| mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie....bo jak nie to zamorduje...tak wlasnie mozna polega na rodzinie, umiesz liczyc - licz na siebie.
Tak w ogole wczoraj zmobilizowalam sie i zadzwonilam zapisac sie do swojej lekarki - chyba nie tylko ja ja tak lubie bo termin wizyty mam na 15...WRZESNIA.

reklama
zosiek ulaa no to sie odwazyl, wczesniej zadne uroczystosci rodzinne a tu prosze :D

kinga kurde no to niezle :, a co do wesela tez mialam isc do fryzjera i nie poszlam bo moja mama obiecala mi ze mi pomoze jakos z fryzurka, ale niestety byla zajeta no i wyszlo na to ze jakos musialam sobie sama wlosy podkrecic no i bylo fatalnie :( za to wesle sie udalo i to najwazniejsze :) a ta wizyta to u gin? kurcze chyba ja tez do swojej zaraz zadzwonie

Cannella dziekuję hehe :* chyba sobie kupię te testy owulacyjne i zobaczymy jak to działa :D

Zosiek widzisz pokazałaś mu, że i Ty tu rządzisz no to popatrz jak się chłopak stara i bardzo dobrze :D utrzyj mu nosa !!:D

Kinga napewno zmaltretujesz swoją fryzjerkę a jak nie no to jestem pewna, że i tak się ładnie uczeszesz ale najważniejsze żebyś się dobrze bawiła na weselu!!

Cornellka co u Ciebie? jak się kochana trzymasz??

dziekuje ze jestescie ze mna:* nie wiele osob wie o tej sprawie a te co wiedza to sie odwrocily ode mnie przyjaciol poznaje sie w biedzie:|

wczoraj dzwonila do mnie tesciowa oczywiscie sie poplakalam ale po tej rozmowie zrobilo mi sie lepiej powiedziala ze jeszcze nie wszystko stracone bo nawet jesli dostanie wyrok to potem rozprawa bedzie w moim miescie a tutaj inaczej patrza na takie sprawy tzn lagodniej bo miasto wieksze i wiecej takich spraw maja niz tam i szybciej wszystko sie obdywa takze mozemy tutaj liczyc na zawiasy ale wiadomo to kolejny miesiac czekania..on tam bedzie a ja tu:(ale to jakas lepsza wiadomosc okazalo sie ze poszkodowany przekupil swiadka ktory zeznal na nie korzysc czyli sklamal..
to juz 3 adwokat placi sie im kupe kasy a oni wszyscy gowno robia i tyle moge powiedziec na ten temat
najwazniejsze ze z nim juz lepiej bo byl taki zalamany ale teraz juz widze ze wie ze ma mnie mame i przyjaciol ktorzy go wspieraja a teraz to dla niego najwazniejsze

ja nic o starankach powiedziec nie moge bo narazie z nich nici chociaz wczoraj sie mnie nie spytal czy moze ale do dni plodnych 4dni zreszta to nie bylby najlepszy czas na dziecko

Cornellka widzisz jest nadzieja:) napewno będzie dobrze, trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą, my będziemy wspierać Ciebie a Ty swojego chłopaka :) głowa do góry bo musi być dobrze !!

cornelka, znajomi sie odwrocili od was? to faktycznie warci byli nie wiele...ehhh tak ejst zawsze...trzymaj sie! glowka do gory, pamiataj ze masz nas :) my z toba bedziemy :)

dziewczyny...nie chodzi o fryzure bo sama sie bede czesac..mialam isc sobie zrobic balejaz bo planowalam to ostatnio a przesunelam ze wzgledu na to wesele, odrosty mam 5centymetrowe, wygladam koszmarnie, chodze w kitce hehe i musze to zrobic bo uczesanie nic mi nie pomoze przy takim kolorze wlosow :) no nic udalo mi sie wcisnac w piatek :D

Kinga nie nie odwrocili sie ja mialam dwie kolezanki ktorym o tym powiedzialam jedna sie obrazila o to ze pracowalam z jej narzeczonym a druga wyjechala do niemiec i kontaktu nie mamy
az takie kolejki u fryzjerow?i ja chcialam pojsc ale teraz zaczelam sie wachac i nie wiem czy je robic czy nie jeszcze pomysle nad tym chyba ze w koncu kasa mi sie skonczy i tyle z tego bedzie:P

Patrycja no jest nadzieja niby ale strach tez bo w sumie nie wiadomo co na to wszystko sad powie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry