reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Mazia nie jest tzn w sumie mowila ze nie jest ale ze on mysli ze sa razem w sumie to juz sama nie wiem jak to z nimi jest:)

oj to niech zdrowieje musisz go uleczyc jutro koniecznie:)u mnie to staranek nie ma chociaz nie wiem dlaczego nawet nie pyta o dni plodne tylko dziala ehh chcialabym ale musimy jeszcze poczekac az wszystko sie wyjasni czyli kolejny miesiac niestety:|

ja tam nie lubie butow bardziej mam fiola na punkcie bluzek bluzeczek i sweterkow a buty to mniejsza role odgrywaja w moim zyciu:)

No dobra ... Mam na imie ... Małgorzata :) Inaczej Gosia, Małgosia, Gośka, Gocha, Gosiek i takie tam :) To chyba jedyne imie, które ma tyyyle zdrobnień ... W ogóle to ja go nie lubie !

Mazia, śluz płodny jest przezroczysty, wodnisty, konsystencji białka jaja kurzego, rozciągliwy, lepki ... Nie ma śluzu nie płodnego jest tylko bardziej płodny i mniej płodny.
Takie uczucie jakie masz, czyli mokrość, śliskość, uczucie naoliwienia oznacza dni płodne. Nie samą owulkę, bo owulki nie można czuć, można ją tylko zaobserwować na usg.
Ale na pewno jesteś przed owulką :) Tak więc do dzieeeeła :D

Cannella ladne imie nie wiem co od niego chcesz mi sie podoba:)ale chyba tak jest ze sie swojego imienia nie zawsze akceptuje ja tam za swoim tez nie przepadam ale coz musze z nim zyc:)

aaa tam przesadzasz to zalezy od Ciebie jak chcesz zeby na Ciebie mowili masz naprawde duzy wybor jeli chodzi o Twoje imie od mojego nie ma zdrobnienia naszczescie moj raczej uzywa pieszczotliwych slowek niz moje imie co bardziej mi sie podoba :)

reklama
Powinnam się przedstawiac jako Małgorzata, lecz w gronie rówiesników dziwnie to brzmi ;/
Ehh zawsze miałam z tym problem i zawsze to imie mi się nie podobało :P
Mój TŻ również nie mówi do mnie po imieniu - zawsze używa pieszczotliwych słówek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry