• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

.
Ja mam na imię Marzena.Cannela dawaj to swoje imię nie ma brzydkich imion.W ogole co tutaj takie pustki dziewczyny rozkręćmy coś ten wątek!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
hello dziewczynki :*

po pierwsze Cannella obrazimy się na Ciebie jak nam nie powiesz jak masz na imię :P!!
nie ma brzydkich imion !!
po drugie mój braciszek ma urodziny dzisiaj no to imprezkę szykujemy hehe kończy całe 8 lat :D:D wydarzenie roku :D

Mazia no to powodzenia w staraniach :* ja się starałam 14 dc no i później też ale nie wiem czy coś z tego będzie, bardzo bym chciała by @ nie nadeszła :)

oj Patrycja oby się udało będe trzymać kciuki za nas obie!! kurczę gdybym mogła to bym dziennie się starała ale niestety przewaznie nie mamy gdzie:/;/ a z rodzicami za scianą jakoś nie umiem;/

Mazia ja też będę trzymać kciuki za nas !! :) ja też gdybym tylko mogła to bym codziennie poczynała starania ale niestety też nie mamy gdzie za bardzo bo u mnie rodzice jeszcze mój mały brat który uwielbia mojego TŻta więc jak on tylko przyjdzie no to nie odstępuje go na krok a u mojego w domu też zawsze ktoś jest no to mi tak głupio i w ogóle.

mazia hehe czasami takie stresujace sytuacje jak to ze rodzice sa za sciana powoduja duuuzo lepsze doznania hihihihihi ;P faktycznie neizly prezent coreczki sprawily....chyba na miejscu rodzico w depresje bym popadla....matko, one mieszkaja z rodzicami?

mazia patrycja trzymam kciuki zeby sie udalo!!

patrycja to wszystkiego naaaaajjjj dla brata :)

cannella gdzie sie ukrywasz, czekamy az sie przedstawisz :D

tak w ogole Zosiek...gdzie sie podziewasz?? :)

Ostatnia edycja:
Kinga dziękuje w imieniu brata :* :D oraz nie dziękujemy razem z Mazia żeby nie zapeszyć hehe :)

Cannella wychodź z ukrycia i pamiętaj, że my dalej czekamy teraz tak łatwo Ci nie odpuścimy :D już wiemy jak wszystkie mamy na imię więc zostałaś Ty moja droga :P

Cornelka:) z chłopem będzie dobrze;) zobaczysz:)

Patrycja ucałuj braciszka:D

a u mnie dziewczyny powiem Wam,że BARDZO dużo się dzieje:> ale o tym później jak już będę pewna:) urwanie głowy z projektami mam, dlatego nie piszę:P dziś byłam na grobie Wanca i Olgi:) dobrze,że deszcz strasznie lał i tacie mogłam powiedzieć,że to krople wody rozmazały mi makijaż, choć wydaje się mi,że i tak wiedział...;> ciężko mi tam przychodzić i czytać Ś.P Jakub Wancław...bardzo to był za dobry człowiek..i za młody...

Ostatnia edycja:
nowa miłość nie powiedziałabym;> mój współlokator chyba coś chyba do mnie ma...;> i wszystko byłoby ok, gdyby nie to,że moja współlokatorka to jego dziewczyna;> i to tak w skrócie:>

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry