Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
po pierwsze Cannella obrazimy się na Ciebie jak nam nie powiesz jak masz na imię !!
nie ma brzydkich imion !!
po drugie mój braciszek ma urodziny dzisiaj no to imprezkę szykujemy hehe kończy całe 8 lat wydarzenie roku
Mazia no to powodzenia w staraniach :* ja się starałam 14 dc no i później też ale nie wiem czy coś z tego będzie, bardzo bym chciała by @ nie nadeszła
oj Patrycja oby się udało będe trzymać kciuki za nas obie!! kurczę gdybym mogła to bym dziennie się starała ale niestety przewaznie nie mamy gdzie:/;/ a z rodzicami za scianą jakoś nie umiem;/
Mazia ja też będę trzymać kciuki za nas !! ja też gdybym tylko mogła to bym codziennie poczynała starania ale niestety też nie mamy gdzie za bardzo bo u mnie rodzice jeszcze mój mały brat który uwielbia mojego TŻta więc jak on tylko przyjdzie no to nie odstępuje go na krok a u mojego w domu też zawsze ktoś jest no to mi tak głupio i w ogóle.
mazia hehe czasami takie stresujace sytuacje jak to ze rodzice sa za sciana powoduja duuuzo lepsze doznania hihihihihi ;P faktycznie neizly prezent coreczki sprawily....chyba na miejscu rodzico w depresje bym popadla....matko, one mieszkaja z rodzicami?
mazia patrycja trzymam kciuki zeby sie udalo!!
patrycja to wszystkiego naaaaajjjj dla brata
cannella gdzie sie ukrywasz, czekamy az sie przedstawisz
Kinga dziękuje w imieniu brata :* oraz nie dziękujemy razem z Mazia żeby nie zapeszyć hehe
Cannella wychodź z ukrycia i pamiętaj, że my dalej czekamy teraz tak łatwo Ci nie odpuścimy już wiemy jak wszystkie mamy na imię więc zostałaś Ty moja droga
a u mnie dziewczyny powiem Wam,że BARDZO dużo się dzieje:> ale o tym później jak już będę pewna urwanie głowy z projektami mam, dlatego nie piszę dziś byłam na grobie Wanca i Olgi dobrze,że deszcz strasznie lał i tacie mogłam powiedzieć,że to krople wody rozmazały mi makijaż, choć wydaje się mi,że i tak wiedział...;> ciężko mi tam przychodzić i czytać Ś.P Jakub Wancław...bardzo to był za dobry człowiek..i za młody...
nowa miłość nie powiedziałabym;> mój współlokator chyba coś chyba do mnie ma...;> i wszystko byłoby ok, gdyby nie to,że moja współlokatorka to jego dziewczyna;> i to tak w skrócie:>