reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

No to w weekend będzie przypadać Ci gdzieś około 14dc no ja w tym właśnie 14 dc też się starałam i nie wiem co z tego będzie kurcze powinniśmy jeszcze poprawić ale nie mieliśmy możliwości hehe. Teraz to raczej już szanse znikome chociaż moja koleżanka kochała się z narzeczonym 20dc i wtedy postanowili mieć dzidziusia, on wtedy po raz pierwszy skończył w środku no i teraz mają śliczną dziewczynke:) udało im się za pierwszym razem:)

Wiesiołek a raczek olej z wiesiołka na różne działanie, ale dziewczyny starające się o dziecko biorą go w celu poprawienia śłuzu by było go więcej :) należy go brać od 1 dc ale dla starających się o dziecko to należy go brać do owulki bo on ma podobno (tak wyczytałam, że dziewczyny tak pisały) później działanie poronne bo wywołuje skurcze. Nie wiem ile w tym prawdy ale ja biore do owulki a nawet dwa dni przed skończyłam. Powiem Ci, że to dopiero pierwszy cykl kiedy go biorę ale zauważyłam już poprawę :)

reklama
ach dziewczyny takie starania to pewnie sama przyjemnosc :) mi niestety nie bylo to dane, m y mielismy poczecie niespodzianke :p

a dzisiaj moj mezus do pooznej nocy w pracy siedzi :( sama musze byc :(

a wlasnie ja sie nie staram, zeby nie bylo :D na jakies 10 lat biore sobie wolne od staran :)

matosia no co ty, chyba nie az 10 lat co? w przyszlym roku na jesien-zime moglibyscie sie zaczac starac ;)

fajnie sie czyta jak tak sie staracie, az troche zazdroszcze hehe :)

a matosia u Ciebie to była typowa wpadeczka prawda? Twój mężuś (obecnie:p) wtedy skończył w środku? miałaś dni płodne?

Bo Ty Kinguś się starałaś to napewno wszystko wyliczone było hehe :)

kinga co ty nie ma szans na to zeby wczesniej, po pierwsze musimy troche odpoczac od takich maluszkow, chcemy duzo czasu antosi poswiecic, mamy plan zalozyc firme a zeby ja rozkrecic potrzebujemy kasy, wiec drugie dziecko nie wchodzi w gre, narazie moj maz zmienia prace wiec tez krucho z kasa u nas bedzie na poczatku, ja bede studiowala wiec bez rewelacji, poprostu nas na to nie stac, ale jezeli wygralabym w lotka (co bardzo mozliwe bo na slub prosimy o przynoszenie kuponow lotto zamiast kwiatow:p) to wtedy tak za dwa lata bysmy mogli sie starac :p ale puki co no coz sytuacja materialna nie pozwala nam :)

patrycja tak tak u nas typowa wpadka :) powiem ci ze wedlug moich obliczen wtedy wydawalo mi sie, ze nie, ale chyba nie powinno sie to liczyc bo bylam pijana :p u mnie wychodzilo chyba wtedy jakos 12dc nie wiem nie pamietam juz, ale pozniej wzielam ta tabletke 72h po no i mimo wszystko toska przyszla na swiat :)

patrycja za peirwszym razem to bylo jak u twoich znajomych :) a za drugim razem to faktycznie zaplanowane ale u mnie obliczenia konczyly sie na probowaniu 2 tyg po okresie i tez sie od razu udalo :D

matosia ahaaaaaa :) a jaka firme otweiracie? kurcze swietny pomysl z tym totolotkiem :)

Ostatnia edycja:
Skomplikowane? A gdzie tam ... :p
Ja mierze już drugi cykl. Na początku też wydawało mi się skomplikowane ... Ale to tylko złudzenia :) To jest baaaardzo proste :p

reklama
planujemy otworzyc firme graficzna, ktora zajmowalby sie z poczatku tylko sama grafika a pozniej byc moze i marketingiem zobaczymy ale to za jakies dwa lata dopeiro :)

Do góry