Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
No to w weekend będzie przypadać Ci gdzieś około 14dc no ja w tym właśnie 14 dc też się starałam i nie wiem co z tego będzie kurcze powinniśmy jeszcze poprawić ale nie mieliśmy możliwości hehe. Teraz to raczej już szanse znikome chociaż moja koleżanka kochała się z narzeczonym 20dc i wtedy postanowili mieć dzidziusia, on wtedy po raz pierwszy skończył w środku no i teraz mają śliczną dziewczynke
udało im się za pierwszym razem
Wiesiołek a raczek olej z wiesiołka na różne działanie, ale dziewczyny starające się o dziecko biorą go w celu poprawienia śłuzu by było go więcej
należy go brać od 1 dc ale dla starających się o dziecko to należy go brać do owulki bo on ma podobno (tak wyczytałam, że dziewczyny tak pisały) później działanie poronne bo wywołuje skurcze. Nie wiem ile w tym prawdy ale ja biore do owulki a nawet dwa dni przed skończyłam. Powiem Ci, że to dopiero pierwszy cykl kiedy go biorę ale zauważyłam już poprawę 
Wiesiołek a raczek olej z wiesiołka na różne działanie, ale dziewczyny starające się o dziecko biorą go w celu poprawienia śłuzu by było go więcej