reklama

Chcę mieć dziecko...

a ja już myślałam ,że mój ból piersi przeszedł.Znaczy lewa ciągle bolala,ale prawa od rana nic a nic.A tu znowu sie zaczyna:no::no:W ogole pod wieczór bolą mnie bardziej.Wczoraj myślałam,że mi płoną.Masakra jakaś!

reklama
Dziewczyny zrobię popołudniu i wieczorkiem Wam napisze bo z TŹtem się widzę w końcu :D:D

Któraś z Was powiedziała ze blondynki góra a ja nie jestem blondynka mam ciemne włosy chociaż teraz mam blond pasemka :D:D

Muszę na nk dodać jakieś nowe zdjęcia bo mam teraz inna fryzurę hehe :D (juz jakieś dwa miesiące)

Cannella a wiesz jakie ja mam napięcie normalnie stresuję się tak, że szok !! ale boję się rozczarowania :( piersi mnie zaczęły boleć tak po bokach a na okres mnie też tak bolą ale jeszcze zawsze do tego sutki mnie bolą

patrycja i mazia licze na dzisiejsze zdjecia z dwoma kreskami na tescie!

patrycja ojjjj widac jak sie cieszysz na spotkanie :) fajnie :) ciekawe czy ja sie tak bede cieszyc jak moj bedzie wracac heheheh :)

Nie z testem,jeszcze poczekam nie chce zapeszać.Zrobię tak za tydzień mniej więcej .Od stosunku minęlo dopiero 6 dni.Nie chcę się nakręcać a piersi moga boleć z czego innego.Poza tym czytałam,żepo owulacji też mogą boleć,fakt nigdy nie bolały ale ciało kobiet jest powalone.Więc narazie cierpliwie czekam.Dni lecą szybkooo...

Patrycja powodzenia z testem i Tżtem:)

Nie no Mazi bym radziła poczekać jeszcze, bo może wyjść fałszywie negatywny. To zbyt wcześnie, mówię Wam. Dajcie się rozwinąć fasolce ! :D

Patrycja ... hmmm ... Wiesz, że pierwsze objawy ciąży są takie same jak objawy przed @? Dużo czytałam i każda zaciążona pisała, że właśnie bolał brzuch jak na @, bolały piersi, sutki. A niektóre żadnych objawów nie mają ... Poza tym Patrycja jak wyjdzie negatyw to główka do góry i staranka na nowo :D

reklama
Mazia no tomasz termin 3 dni i za 3 dni zrób test :D:D może coś już wyjdzie :D

Cieszę się na spotkanie chociaż wiecie nie rzucę mu się od razu na szyję tylko na początku będzie mały foszek żeby nie myślał że to takie rach ciach i jest super :D niech się pomęczy z przeprosinami :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry