reklama

Chcę mieć dziecko...

no ja czuje to podbrzusze cały czas, że sie napila i takie skurcze ale tez czytałam, że to normalne podobno we wczesnej ciąży bo się więzadła zaczynają rozciągać. Ja do końca takiej 100% pewności nie mam także nie nastawiam się tak mega mega w poniedziałek pójdę na bete ona da mi pewność:) ale jak narazie to strasznie sie cieszę:)

reklama
Canella mysle ze wczoraj mialam owulacje bo ten sluz mi sie tak ciagnal czyli to nie byl 14 :P hehe a po nim nie utyje?

Patrycja wierze ze to ciaza szkoda ze dzis piatek i nie mozesz pojsc do lekarza a dzisiaj juz nie mozesz sie na wiztye umowic? a jak myslisz jak Twoi rodzice zareaguja?

Ja się dzisiaj na wizyte umówię ale do mojej lekarki dopiero po 18 sie dzwoni i umawia na wizytę:) ale na poniedziałek napewno będę miała termin:)

Moi rodzice się ucieszą moja mama to już napewno bo ona już tylko wyczekuje kiedy będę w ciąży a tata jak tata z tatą zawsze jest gorzej ale ucieszy się bo juz ostatnio mówił, że na specery chciałby chodzić:)

Nie utyjesz napewno od wiesiołka:)

no i sprawilas im prezent:)a to jutro lekarka nie ma czynnego?eh szkoda :)mnie to by cos do poniedzialku trafilo tym bardziej ze kiedys mojej kolezance dwa razy wykazalo ciaze a nie byla:|

to zdjecie na n-k to jescze w ciazy wiec bylam taka pucalowata :P

patrycja rob kolejny tescik i biegiem do lekarza, jak tylko ci potwierdzi ciaz to masz mi sie tam zdrowo odzywiac! ech naprawde baardzo sie ciesze ze sie udalo :) zazdroszcze ci tego co przed toba :) duzy brzuszek a potem takie slodkei malenstwo :)

a ciekawe jak tam mazia :)

Cornellka no to teraz mi wbiłaś klina do głowy o tej koleżance. Jutro niestety ona nie przyjmuje dopiero w poniedziałek :/

Matosia zrobię może test dzisiaj jeszcze jeden :) w każdym bądź razie wieczorem dam Wam znać jak mój R zareagował i w ogóle:)

nie chcialam Cie nastraszyc ona miala rozregulowany cykl i cos tam w organizmie co wskazywalo na ciaze a test ciazowy ktory uzyla to byl paskowy one sa moim zdaniem do d***i moze dlatego tak sie stalo ale ja wiem ze u Ciebie to ciaza wstaw to zdjecie nawet rozmazane to ja ocenie czy krecha jest:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry