reklama

Chcę mieć dziecko...

mazia ja nie uwazam zeby to bylo bez sensu, skoro testy wykazuja 6dniowa ciaze...a nawet jak by wyszedl negatywny to za tydzien mozesz jeszcze raz sprobowac a tak to bedziesz nieco spokojniejsza...no ale jak uwazasz :)

reklama
Mazia ja robiłam test wczoraj na którym było napisane, że wykrywa nawet 2-3 dniową ciążę więc leć do apteki i kupuj testa!!!!!!!! :)

Mój R mi napisał przed chwilką, że naprawdę się cieszy :) rodzicom jeszcze nie powiedziałam bo zaraz się goście zjeżdżają na ich imieniny także nawet by nie było jak spokojnie usiąść i pogadać, w poniedziałek powiem:)

A jak myślicie czy powiedzieć razem z Radkiem czy sama na spokojnie a później np na drugi dzień by Radek przyszedł i byśmy pogadali już o wszystkim i w ogóle?? jak wy doświadczone mamusie powiedziałyście rodzicom??

patrycja ja to wyslalam smsa :D a za drugim razem to jak z mama gadalam na gg :D hehehe ale lepiej jak razem z radkiem pojdziesz do rodzicow i im powiecie :) twoj radzio to szalec dopiero bedzie jak ci brzuszek urosnie hehe. ja to nie moglam doczekac sie az bede miala taki fajny brzuszek..a pozniej to wiadomo...jak juz byl taki duzy i bylo ciezko to klnelam i modlilam sie zeby to sie juz skonczylo heheheh :P

a jakietesty polecacie?? jakie są najlepsze.Patrycja ja na Twoim miejscu powiedziałabym rodzicom dopiero po wizycie u gina z Radziem.A planujecie ślub teraz??

tak apropo to sniło mi sie dzisiaj moje wesele,sprawdziłam w słowniku co to znaczy no i prosze:
założysz ognisko domowe lub szczęście w miłości lub powiększenie rodziny

chyba w poniedziałek albo wtorek wybiorę sie na bete:)

Ostatnia edycja:
Patrycja dobrze zareagowal to jakie macie plany super ze znow 2 kreski ale Ci zazdroszcze:)niech sie malenstwo rozwija wstawiaj test:)

Mazia to ciaza oczywiscie lec na bete juz w pon bo ja ciekawa jestem:D

a ja padam na twarz normalnie 2,5pol godz czekania na jakis zasrany wpis ehh i jutro znow to samo:( chyba ide spac bo nie mam sily na nic

cornelka 2,5 godziny? to mi sie kiedys zdarzylo 5 godzin czekac bo wykladowca stweirdzil ze przyjedzie nie na 12 a na 17! a taki kawal mialam do domu (1,5 godz) ze nie oplacalo mi sie juz wracac....a zadzwonil z inf dopiero jak wszyscy przyjechali na ta 12, palant. Od pazdziernika ide na mgr uzupelniajace wiec sobie przypomne :>

jest 300osob na roku i tyle trwaly wpisy tzn pozniej wepchnelam sie bo pokolei z lity bral to ja bym do jutra musiala siedziec dobrze ze to juz ostatni zjazd bo mnie szlag trafia wrrrr
a jeszcze na jutro trzeba sciagi przygotowac nawet sily nie mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry