Anastazzja
Fanka BB :)
to prawda
ale bajka sie czasem konczy
niestety znam osobiscie takich ludzi
i wtedy zawsze przykra sprawa...rozwod...choc w mojej najblizszej rodzinie nie ma rozwodow
moi rodzice sa razem juz prawie 28 lat
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już chyba z tej radości, że mojego misia zobaczę, nie wiedziałam co piszęw sumie jesteśmy ze sobą dopiero pół roku,
jesteśmy 1,5 roku
po pół roku w życiu nie chciałabym mieć dzidziusia 
W sumie jakbym miała być z kimś 5 lat, to mi się odechciewa ;-) może gdybym miała 20 latekElisse i chyba dziecko bylo by najlepsze moze i krotko jestescie ale przeciez nie ma na co czekac wiec bierz sprawy w swoje rece i dzialaj
ja tez musze zaczac i chyba kupie tego wiesiolka bo to nie ma na co czekac on mi sie sam z siebie nigdy nie oswiadczyoczywiscie nie myslcie ze chce go zlapac na dziecko wiem ze on je chce ale swiadomie to nie potrafi ale nieswiadomie to by sie cieszyl
![]()
w wieku 26 znacznie szybciej to wszystko leci :-) ja cały czas staram się doprowadzić mój organizm do należytego porządku. Jednak, gdybym teraz zafasolkowała, ucieszyłabym się niezmiernie. Mój też czasami powtarza, ze budzi się w nim instynkt ojcowski. Natomiast boi się mieć dziecka. Mój TŻ zawsze panikuje na zapas
Mamy taki układ - on myśli: ja tu rządzę i jestem głową w związku. Jednak jak przyjdzie co do czego, zawsze staje na moim
ostatnio mi taki załamany mówi, że on jest pod pantoflem i ja rządzę. A kiedy indziej lubi jak ja podejmuję decyzję 

Cannella hehe wiem jak sie mierzy tempke i kiedy.A wieczorem mierze dlatego by zobaczyc czy nie spadla i czy @ nie przyjdzie na drugi dzień.
Zosiek88, znam sporo przykładów w których pary chodziły ze sobą 10 lat i po roku małżeństwa rozwód. Zrozumiałe, że nie każdy w wieku 20 lat chce brać ślub. Ja jestem zdania, że jednak długo nie warto czekać. Potem dziewczyny idą mieszkać ze swoim partnerem i po paru latach się dziwią, czemu nawet się nie oświadczy. A po co? Wszystko jest i tak jak w małżeństwie ;-)jeśli jest za duża stagnacja w związku i nic się nie dzieje, łatwo przejść na etap nudy związkowej. A teraz mało ludzi się stara to uczucie odbudować. Po prostu szukają nowych partnerów, krótsza droga jest.
;-) a wiesz rozstac sie mozna nawet po 18 latach malzenstwa jak to bylo w przypadku rodzicow Kingi...