Anastazzja
Fanka BB :)
to prawda
ale bajka sie czasem konczy
niestety znam osobiscie takich ludzi
i wtedy zawsze przykra sprawa...rozwod...choc w mojej najblizszej rodzinie nie ma rozwodow
moi rodzice sa razem juz prawie 28 lat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już chyba z tej radości, że mojego misia zobaczę, nie wiedziałam co piszęw sumie jesteśmy ze sobą dopiero pół roku,
jesteśmy 1,5 roku
po pół roku w życiu nie chciałabym mieć dzidziusia 
W sumie jakbym miała być z kimś 5 lat, to mi się odechciewa ;-) może gdybym miała 20 latekElisse i chyba dziecko bylo by najlepsze moze i krotko jestescie ale przeciez nie ma na co czekac wiec bierz sprawy w swoje rece i dzialaj
ja tez musze zaczac i chyba kupie tego wiesiolka bo to nie ma na co czekac on mi sie sam z siebie nigdy nie oswiadczyoczywiscie nie myslcie ze chce go zlapac na dziecko wiem ze on je chce ale swiadomie to nie potrafi ale nieswiadomie to by sie cieszyl
![]()
w wieku 26 znacznie szybciej to wszystko leci :-) ja cały czas staram się doprowadzić mój organizm do należytego porządku. Jednak, gdybym teraz zafasolkowała, ucieszyłabym się niezmiernie. Mój też czasami powtarza, ze budzi się w nim instynkt ojcowski. Natomiast boi się mieć dziecka. Mój TŻ zawsze panikuje na zapas
Mamy taki układ - on myśli: ja tu rządzę i jestem głową w związku. Jednak jak przyjdzie co do czego, zawsze staje na moim
ostatnio mi taki załamany mówi, że on jest pod pantoflem i ja rządzę. A kiedy indziej lubi jak ja podejmuję decyzję 

Cannella hehe wiem jak sie mierzy tempke i kiedy.A wieczorem mierze dlatego by zobaczyc czy nie spadla i czy @ nie przyjdzie na drugi dzień.
Zosiek88, znam sporo przykładów w których pary chodziły ze sobą 10 lat i po roku małżeństwa rozwód. Zrozumiałe, że nie każdy w wieku 20 lat chce brać ślub. Ja jestem zdania, że jednak długo nie warto czekać. Potem dziewczyny idą mieszkać ze swoim partnerem i po paru latach się dziwią, czemu nawet się nie oświadczy. A po co? Wszystko jest i tak jak w małżeństwie ;-)jeśli jest za duża stagnacja w związku i nic się nie dzieje, łatwo przejść na etap nudy związkowej. A teraz mało ludzi się stara to uczucie odbudować. Po prostu szukają nowych partnerów, krótsza droga jest.
;-) a wiesz rozstac sie mozna nawet po 18 latach malzenstwa jak to bylo w przypadku rodzicow Kingi...