reklama
no jak uwazacie...ja tylko zaproponowalam 
moze sie myli bo i jedno i drugie na "c" hehe
i "l" jest w srodku hihihi
cornelka, mazia ja studiowalam socjologie, teraz ide na "komunikacja spoleczna i PR" oraz "pedagogika przedszkola z terapia zaburzen"
moze sie myli bo i jedno i drugie na "c" hehe
cornelka, mazia ja studiowalam socjologie, teraz ide na "komunikacja spoleczna i PR" oraz "pedagogika przedszkola z terapia zaburzen"
Ostatnia edycja:
No mi te wasze nicki tez sie strasznie mylą w oczach
Kinga O kurcze to masz kierunki
,moj przyjaciel jest socjologiem z powloania ,kocha o tym przynudzać,ostatnio nawet jakis wywiad do pracy licencjackiej ze mną robił
Kinga O kurcze to masz kierunki
ja studiowalam na UKSW (katolicki uniwerek) i myslalam ze sie powiesze..tyle tych katolickich przedmiotow ze myslalam ze kierunek pomylilam...ja wlasnie licencjata z tego zrobilam..."wartosci moralne mlodziezy ponadgimnazjalnej w polsce" hehehe
Ja od zawsze chciałam być lekarzem,ale nie podołałabym,wiem o tym,poza tym niestety ale na studia medyczne trzeba miec kupe kasy.Wyobrazacie sobie ,ze na wszystkie przybory,ubrania,ksiązki itp na pierwszy rok trzeba wydać ponad 5000 zł.Paranoja jakaś.Połoznictwo jest bardzo cięzkim kierunkiem,najcięzszym w Europie,ma się wiecej godzin praktyk przez 5.5 roku mgr niz student medycyny.Jest to super zawód,ale w Polsce niestety kompletnie nie opłacalny.Bo nauki prawie tyle co na lekarskim,a zarobki 1000zł na ręke.Po prostu kpina.Poza tym studiowanie na Śląskim Uniwersytecie Medycznym to jakaś porazka każdy to powie,uczą takich głupot,ze szkoda gadać.
reklama
Podziel się: