Znowu się rozpisałyście

) Ale w sumie czytałam na bieżąco.
Parę dni wolnego z moim P. wyszło znakomicie ;-) Byłam u niego na 3 dni

Jego mama nakupiła już ubranka

Ale żebyście widziały jakie są słodziutkie

Najbardziej mi się podoba różowa sukieneczka i taki komplecik

Ale gorzej jak się jednak okaże, że to chłopczyk

bo 3/4 są dla płci żeńskiej

No ale trudno ;-) A jego siostra (8 lat) jak się dowiedziała o tym, to się rozpłakała :-) I 3 dni temu jak wróciła do domu wieczorem już, to przyleciała do nas do pokoju i dotykała brzuszka hah

Dziwne to było, bo zawsze była taka nieśmiała a tu proszę..

Wczoraj wieczór oglądnęliśmy sobie super komedię z Jim Carreyem "Jestem na tak" hah świetne, polecam jak macie zły humor i nie tylko

A później włączył Klątwę 3, ale nie chciałam oglądać.. Przed ciążą kochałam horrory a teraz jakoś nie lubię

A dziś spaliśmy do 11

O taak. A później pojechaliśmy do szkoły P. bo miał poprawkę z fizyki ehh musiałam go uczyć przez te 5 dni co się widzieliśmy i szczerze myślałam, że tego nie zda, ale zdał na 4

Więc byłam mocno zaskoczona, oczywiście pozytywnie, tym bardziej, że to było z całego roku, a on nie znał tematu.. Ja mu przygotowałam notatki (najważniejsze wg mnie) i modliłam się żeby chociaż jedna rzecz była na tym egzaminie

A były 3/4

Uf.
No w każdym bądź razie, jak na niego tam czekałam to zrobiło mi się straaasznie słabo

Było tak duszno dzisiaj, nie cierpię tego..:-( Tzn wolę jak jest ciepło niż jak pada i jest mróz, ale te upały mnie dobijają..
Kinga co do szkoły, no to pisałam, że jestem wypisana i narazie będę mieć tą przerwę.. może od 2 semestru się zapiszę jeśli to jest możliwe do wieczorowej.. a jak nie, no to od przyszłego roku.

Nic mi się nie stanie jak zrobię sobie rok przerwy przecież, a może mi to nawet dobrze zrobi ;-)
Fajnie, że Igorek dobrze czuje się w przedszkolu.. Niektóre dzieci (np ja) nie mogą się oswoić przez parę pierwszych dni.. Albo w ogóle zawsze płaczą
Mazia trzymaj się! Będzie dobrze ;*! Trzymam kciuki za WAS ;-)
Shira i jak w pracy?

Oprócz tych incydentów niefajnych, plotki i te sprawy, ale to często się zdarza chyba, więc nie masz co się przejmować.