reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kurde Matosia gratulacje dla Małej !! Super, że już chodzi ;D To musiało być piękne ! ;D wyobrażam sobie Tosiule nie wyrabiającą na zakrętach hi hi ;D
Tak w ogóle to co studiujesz? Bo już nie pamiętam ... Zaocznie czy dziennie? Wpadaj do Nas częściej nawet na chwilunie :p

Kinga a Tobie co się dzieje? Może w ciąży jesteś he he he ;>

reklama
Malwina to robicie wesele i bierzecie cywilny?ja to juz od razu bym koscielny brala po co 2 razy kase wydawac

Kinga i mnie cos leb pobolewa jakos tak markotnuie dzisiaj

Matosia oj to teraz mala bedzie rozrabiac czekam na fotki z niecierpliwoscia:)

a Patrycja to na ile pojechala moglaby sie w koncu odezwac

Shirra z tym dzieckiem to ja ciegle mam w glowie wczoraj z nudow tez wlasnie czytalam rozne artykuly fora itp ale wiem ze nic z tego niestety:(nigdy sie chyba niedoczekam

malwina...a czemu teraz cywilny a za rok koscielny? nie chcieliscie razem tego zrobic?
ja tez sie dzisiaj koszmarnie czuje....glowa mnie boli...spac mi sie chce ale to przez cisnienie..strasznie niskie dzisiaj :/
Bo w tym roku kasy mamy za mało na wesele wiec tylko cywilny. Ja mykam po suknie papa

Skończyłaś zawodówke ... Nie myślisz o dalszym kształceniu się? Co na to wszystko Wasi rodzice??? Że się tak szybko wyprowadziłaś, że ślub za pasem, że staracie się o dzidzie?

Ahh dziewczyny nic mi się nie chce, nudze sie w tym parszywym miejscu, nie mam co robić, czas mi dłuży i kurde znowu TE myśli ...
Przed chwilą przeczytałam wątek "druga ciąża młodziutkiej mamy" i ... I kurde znowu ten mój instynkt się odezwał ! Znowu zaczęłam pragnąć dziecka .. Już kurde nie wiem nic, nic nie wiem ..
Raz myśle tak raz tak :O jestem wściekła sama na siebie ...

W pszyszłym roku ide zaocznie nasi rodzice sie cieszą i chcą zostac dziadkami

Matosia:) superowo!1 ale teraz się za małą nabiegasz;P a siostra w którym tygodni jest?:)

Shirra...to może tyle lepiej nie czytaj co?:) wtedy sobie oszczędzisz nerwów:)

a ja dziewczyny idę sprzątać, bo dziś.....SKOŃCZYLI WYMIANĘ OKIEN!!! po tygodniu:cool: i mam tyle do sprzątania,że hohoho:p ale efekt wyszedł nawet niezły:p

malwina...to nie lepiej poczekac? i zrobic razem jak kasa bedzie? co takie parcie macie na slub :D

anastazja ale ci dobrze! zazdroszcze ci takich duzych okien...ale mycia ich nieee :p

ja nie zazdroszczę sobie tego bałaganu, który właśnie sprzątam:p ale przyznam,że nowe okienka niczego sobie:) szczególnie balkonowe:) (ma ponad 3 metry wysokości:) ) i fajnie widoczek widać:)

Kurde Malwina podziwiam Cie ale także nie dowierzam .. .
Mieszkanie wynajmujecie? I zarabiacie na tyle by się utrzymać, by stać Was było na prywatną szkołe dla Ciebie, na utrzymanie dziecka? Bo przecież po urodzeniu nie będziesz pracować ...

Anastazzja no w końcu się doczekałaś ;P Efekt musi być na prawde oszałamiający skoro to tak ogromne okna ;D Ale ile mycia będziesz miała ... tego Ci nie zazdroszcze he he ;)

No Patrycja mogłaby się odezwać ... :( Ostatni raz pisała 24 września a dzisiaj mamy już 13 październik ... Może wciąż jest w Egipcie? Może ma dużo załatwiania? No sama nie wiem ale koniec końców mogła tylko napisać jak było, czy wszystko się udało i w ogóle ...

reklama
Do góry