reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

Przed chwilą dowiedziałam się, że mój jamniczek ma chyba wodę w płucach :-( I mi łzy cały czas lecą :(( Wiem, że nie powinnam się denerwować teraz ale się nie da :(:-:)-(Nie wiecie ile piesek może żyć z taką chorobą? Bo na necie piszą różne rzeczy.. Ona ma 10 latek i jest taka żywa, taka szczęśliwa, myślałam, że będzie się jeszcze spokojnie bawić z moim maluszkiem jak troszkę podrośnie a tu takie coś :( Załamałam się.. Wczoraj zaczęła tak kaszleć biedna, myśleliśmy że coś jej siedzi na żołądku bo tak jakby nie mogła zwymiotować.. ale jej nie przeszło do dziś i mama z nią pojechała do weterynarza i to.. ehh :-(

Nie martw sie ja miałam kiedys psa z woda w płucach żyje do tej pory ale musiałam go oddam poniewaz mam młodsze rodzeństwo które ma uczulenie na siersc ale żje dalej jest teraz bardzo stary już a mój piesek miałam wode w płucach od 1roku życia

reklama
Hej! przepraszam że się nie odzywam, ale jakoś tak stale siedzę w szkole, uczę się po trochu już no i spędzam każdą wolną chwilę z moim ukochanym :)

Anijka nie wiem czemu nie spytalas weterynarza?moze tak zle nie bedzie moze uda sie ja wyleczyc

Nie spytałam bo moja mama była z nią u weterynarza i nic mi nie powiedziała wtedy, bo gadałam z nią tylko przez telefon.. Potem była jeszcze raz o 17.. Ale już jest chyba dobrze :) Zastrzyki zadziałały, choroba wykryta bardzo szybko tzn wcześnie więc mam nadzieję, że pożyje jak najdłużej :tak: Ulżyło mi..

Mykam spać :) Dobranoc ;-)

Anijka widzisz wiedzialam ze az tak zle byc nie moze pozyje pozyje moj juz 11 lat zyje i trzyma sie bardzo dobrze:)

czy u was tez tyle sniegu napadalo?i tak wieje ze to szok brrrr oczywiscie jak co roku zima zaskoczyla kierowcow i nic nie jezdzi ani autobusy ani busy cisza i spokoj na ulicach:)teraz zaluje ze do pracy mam tak blisko:p oczywiscie botow sobie nie kupilam jeszcze i mi nozki beda marzly:(

Anijka widzisz wiedzialam ze az tak zle byc nie moze pozyje pozyje moj juz 11 lat zyje i trzyma sie bardzo dobrze:)

czy u was tez tyle sniegu napadalo?i tak wieje ze to szok brrrr oczywiscie jak co roku zima zaskoczyla kierowcow i nic nie jezdzi ani autobusy ani busy cisza i spokoj na ulicach:)teraz zaluje ze do pracy mam tak blisko:p oczywiscie botow sobie nie kupilam jeszcze i mi nozki beda marzly:(

U mnie strasznie wieje i pada śnieg:( zimno jest jak nie wiem co:( Mogę chwile popisać bo na 14 mam do pracy

Malwina a gdzie pracujesz??
Ja już mam troche luzu :) Ale cały dzień miałam zapiernicz ... Już bym chciała być w domu no ale jeszcze troche.

Co tam u Was dziewczynki? Powiem Wam szczerze, że coś czuje, że ten Nasz wątek na prawde umiera :(( Coraz mniej osób pisze ...

Ps. Oglądacie M jak Miłość? :D

Shirra nie oglądam:p ogólnie od tygodnia nie mam tv:p i nie wiem kiedy będę miała:p bo muszę kabel pociągnąć:) tzn mój P. musi:p

u mnie strasznie wieje!! pozrywane drzewa...tramwaje nie jeżdżą, bo drzewo spadło na tory i zerwało linię:p dziś mój P. miał stłuczkę, bo go zagadałam, a mnie po uderzeniu rozbolała głowa i szyja...bo mną szarpnęło...;/ ale nie boli mocno:) no a jak jeszcze szłam do mleczaka to widziałam jak babka chłopaka potrafiła ( nie mocno) i jeszcze się na niego darła,że to JEGO wina, a była jej:) więc zakręcony dziś dzień:p

któraś z Was mówiła,że ja ciągle sprzątam:p to prawda:p ale nigdy końca sprzątanie nie widać:p bo jak sprzątam szybko to upycham rzeczy po szafach, a później mam wyrzuty sumienia,że nie sprzątnęłam...i wywalam wszystko na podłogę...potem nie mam siły sprzątać i zostaje bałagan:p

Anijka:) cieszę się,że piesek ma się lepiej:) 3mam kciuki za jego zdrówko:)

idę się położyć, bo głowa mnie boli...;/ buźka:*

Shirra ja studiuje na Zarządzaniu Informatykę i Ekonometrię, bardzo ciekawy kierunek, chociaż ćwiczenia to masakra :( ja oglądam m jak miłość ;):tak:
Cornelka kochana ja to puki co nie wstawie, nawet nie wiem kiedy je dostane :(, ale jak już będę wiedziała kiedy to od razu dam znać ;*;) a co do dzidzi, kochana spokojnie doczekasz się ;) może poprostu los chce żebyś najpierw wzięła ślub?;)
Anastazja wiesz w którym tygodniu to Ci nie powiem, ale teraz jest w czwartym miesiącu ;) termin ma na marzec :). Gratuluje wstawionych okien nowy, głównie z uwagi na dzisiejszą i wczxorajszą pogodę, dzisiaj myślałam, że mnie zwieje jak szłam na studia :O a powiedz jak na nowych studiach bo o ile wiem zaczęłaś nowe, chyba że coś się zmieniło?
Anijka zobaczysz zaraz będziesz miała malucha przy sobie i nim się obejrzysz skończy roczek ;), a co do porodu, nie bój się nie będzie źle ;) skurcze są baaardzo bolesne, ale oczywiście da się wytrzymać mimo, że strasznie się dłuży ;)dasz radę i to spokojnie ;)

dziewczyny trzymajcie kciuki! mam nadzieję że mój mężulek w końcu dostanie pracę, bo po dwóch miesiącach szukania, wreszcie znalazł idealną ofertę, więc może się uda? trzymajcie kciuki!

czasami a co? :p

martosia trzymam kciuki za męża!!

A ja próbowałam przekonać mojego, żeby jednak teraz starać się o dzidzię ale on chce czekać, bo już wcześniej zdecydowaliśmy, że tak będzie lepiej... I ja się z nim zgadzam, ale rozum mówi jedno a serce drugie... no i boję się, że będę miała kłopoty z zajściem :( no ale trzeba być dobrej myśli!

reklama
Malwina a gdzie pracujesz??
Ja już mam troche luzu :) Ale cały dzień miałam zapiernicz ... Już bym chciała być w domu no ale jeszcze troche.

Co tam u Was dziewczynki? Powiem Wam szczerze, że coś czuje, że ten Nasz wątek na prawde umiera :(( Coraz mniej osób pisze ...

Pracuje w realu a czemu pytasz????
Ja oglądam m jak miłość

Do góry