reklama
matosia
Fanka BB :)
canella no to ja najmlodsza
mam 20 lat. tak w gruncie rzeczy to sie nie zabezpieczalismy, dopiero nastepnego dnia wzielam tabletke 72 h po... (i tu pewnie wybuchnie dyskusja ze nie powinnam tego robic) ale nasza corcia cwaniara jakos sie przedostala
z czego jestem niezmiernie zadowolona w chwili obecnej ;-)
a co do klotni, my mielismy to samo, jakis czas temu, ale jakos minelo i musze pryznac ze po takich klotniach zrobilo sie naprawde milo
lepiej niz wczesniej, wiec kochana nie martw sie! trzymam kciuki zebyscie sie tam wiecej nie klocili 
cornelka w takim wieku latwo jest zajsc w ciaze
wiec pewnei szybko sie uda! ja trzymam za ciebie kciuki!!
a co do klotni, my mielismy to samo, jakis czas temu, ale jakos minelo i musze pryznac ze po takich klotniach zrobilo sie naprawde milo
cornelka w takim wieku latwo jest zajsc w ciaze
Anastazzja
a ja Wam powiem,że mój sobie na imprezkę pojechał....ostatnio jakoś coraz mniej mam do Niego serca..bo ja tu się staram...a on? jedzie do koleżanki na bibę..ostatnio powiedział mi prosto w twarz,że nie chce brać ślubu, że nie chce mieć dziecka...i może nigdy jego podejście się nie zmieni...
a Tobie Cornelcia z całego serca życzę fasoleczki!! i GRATULUJĘ!!:* strasznie Ci zazdroszczę
a Tobie Cornelcia z całego serca życzę fasoleczki!! i GRATULUJĘ!!:* strasznie Ci zazdroszczę
Anastazzja
Też mi się nie podoba jak mnie traktuje..ale boję się mu zadać pytanie czy traktuje mnie poważnie, bo wydaje mi się,że odpowie, że nie...a nie wiem czy jestem na tyle silna,żeby teraz to wszystko wytrzymać, bo pokłóciłam się z rodzicami..i w zasadzie tylko on mi został..wiem,że tak nie powinno się myśleć..albo chyba boję się samotności...
Anastazzja
ja Ciebie też:* Jejku
Nie wiem co bym bez Was wszystkich zrobiła
Cannella może znajdziemy jeszcze swoje szczęście
generalnie postanowiłam sobie,że nie będę się do Niego odzywać...tzn nie tak,że telefonów nie będę odbierać..ale sama nie zadzwonię..jak zatęskni to sam zadzwoni a jak nie to cóż wtedy będzie wszystko jasne
a dla siebie postanowiłam się odchudzić
a raczej powrócić do dawnego wyglądu
jak się z moim rozstanę to będzie żałował,że taką dupeczkę zostawił
generalnie postanowiłam sobie,że nie będę się do Niego odzywać...tzn nie tak,że telefonów nie będę odbierać..ale sama nie zadzwonię..jak zatęskni to sam zadzwoni a jak nie to cóż wtedy będzie wszystko jasne
Ostatnia edycja:
Zosiek strasznie mi przykro ze tak twoj chlopak sie zachowal, moim zdaniem to on naprawde ma cie gleboko w powazaniu i tracisz z nim swoj czas, a to ze on tak mowi ze nie chce dzieci, slubu itd to wiesz...nie znaczy ze tak bedzie
mlody jest to nie chce ale za 10 lat... kto wie
pytanie czy ty chcesz czekac tyle zeby sie przekonac, bo moze faktycznie zdania nie zmieni...
dziewczyny! mlode jestescie, czemu wiec boicie sie samotnosci jak zaraz mozecie kogos innego fajniejszego znalezc? nie macie po 30 lat zeby wychodzic z zalozenia ze lepiej byle jaki niz zaden...chociaz dla mnie w ogole takie podejscie jest bezsensowne. Facet ma kochac, szanowac i robic wszystko zeby jego kobieta byla szczesliwa...u Ciebie Zosiek tego nie widac...niestety, wrecz przeciwnie.... :|
matosia hehe a czemu ma wybuchnac dyskusja? ja sama mialam dwie takie sytuacje ze bralam te "po"
one to maja takie dzialanie, ze jesli nie doszlo jeszcze do zaplodnienia to "pomoga" aby juz do niego nie doszlo...natomiast jesli dojdzie do niego zanim je wezmiesz to wplywaja na utrzymanie zarodka, a nie usuniecie (lekarz mi mowil)
tez mialam 20 lat jak urodzilam synka
a mialam sie pytac, czemu u nas na wrzesniowkach nie piszesz?
dziewczyny! mlode jestescie, czemu wiec boicie sie samotnosci jak zaraz mozecie kogos innego fajniejszego znalezc? nie macie po 30 lat zeby wychodzic z zalozenia ze lepiej byle jaki niz zaden...chociaz dla mnie w ogole takie podejscie jest bezsensowne. Facet ma kochac, szanowac i robic wszystko zeby jego kobieta byla szczesliwa...u Ciebie Zosiek tego nie widac...niestety, wrecz przeciwnie.... :|
matosia hehe a czemu ma wybuchnac dyskusja? ja sama mialam dwie takie sytuacje ze bralam te "po"
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: