reklama
Goda20
super...niania;)
Jestem młoda. Można nawet powiedzieć, że bardzo młoda. Mam 16 lat i tak bardzo pragnę dziecka. Gdy słyszę o porzucanych dzieciątkach, lub o aborcji nie mogę powstrzymać się od płaczu. Gdy widzę kobietę z brzuszkiem lub jakiekolwiek maleństwo, robi mi się smutno, i biję się z myślami, dlaczego nie mogę mieć dziecka. Gdy mam chwilę dla siebie, wchodzę na allegro, przeglądam ciuszki, łóżeczka, wózeczki i planuje, co bym kupiła, gdybym miała komu... Przechodząc koło sklepów z akcesoriami dla dzieci patrzę z żalem na gabloty, czasem wstępuję tam na chwilę i wychodzę jeszcze bardziej smutna.
Mój tata mówi, że nie może pojąć, jak dziewczyna w wieku 18 lat może dziecko urodzić, moja babcia mówi, że na chłopaków mam jeszcze czas, że mam się nauką zająć, moja mama każdy dzień tylko pyta: "jak było w szkole?". Prawie wszyscy mi życzą dobrych ocen, dobrej pracy. Gdy ktoś mi powie: "znajdź sobie fajnego chłopaka. Tego Ci życzę", jestem taka szczęśliwa.
A ja modlę się każdego dnia o to, abym mogła urodzić dziecko, aby było ono zdrowe, doobre, szczęśliwe...
Przepraszam, ale nie mam z kim o tym porozmawiać i musiałam gdzieś o tym napisać.
Ja dokladnie mialam to samo....i nadal... mam
ale teraz znalazlam sposob na to jestem nianią
okropnie bym chaila miec dziecko ale do tego jest potrzebny meszczyzna...a jak naarzie u mojego boku go brak,..;(
Pozdtawiam
i przepraszam ze sie tak wcislam do watku....
reklama
no prosze prosze, chwile mnie nie ma i co tu sie wyrabia ;D
Cornelka OGROMNE GRATULACJE!!! no to co, teraz czekamy na dobre wiadomosci
ja to chcialam powiedziec ze mi to przy drugim porodzie lekarz powiedzial ze ja to jestem stworzona do rodzenia dzieci hehehe szybkie zajscie w ciaze, krotki porod, duze i zdrowe dzieci
Cornelka OGROMNE GRATULACJE!!! no to co, teraz czekamy na dobre wiadomosci
ja to chcialam powiedziec ze mi to przy drugim porodzie lekarz powiedzial ze ja to jestem stworzona do rodzenia dzieci hehehe szybkie zajscie w ciaze, krotki porod, duze i zdrowe dzieci
Podziel się: